· · Коментари: 0

"Моји родитељи су били строги, потичем из контервативне породице": Наташа Беквалац о свом животу и каријери - "Могла би књига да се напише о мојим тајнама"

Певачица је открила детаље о својој каријери и приватном животу

1683290081_rozga_koncert_07042023_0040.JPG
Фото: АТА имагес

Певачица Наташа Беквалац направила је малу медијску паузу, а открила је и због чега:

- Направила сам паузу јер сам желела да се посветим албуму. Исто тако, као и спортисти, колико је битан тренинг толико је битан и одмор. Требало нам је свима месец дана да се ужелимо једни других и да будемо добро, здраво, да бисмо ушли у један други круг- почела је причу за ТВ "Пинк, па открила да и она има тајне о којима би могла да се напише књига:

- Мрачне и сјајне. Књига би могла да се напише о мојим тајнама, али онда више не би биле тајне.

Дотакла се и своје породице и детињства, па признала да понекад постоје размирице између сестара Беквалац:

- Мислим да свако искуство, па и оно из детињства, доприноси да данас будемо ово што јесмо. Веома сам поносна на путеве којима нас три корачамо, на однос који имамо и на нашу децу. Мислим да је женска самосталност веома важна, на то сам посебно поносна код нас три. Али исто тако долази и до размирица између нас. Кристина и ја чешће долазимо у сукобе јер радимо заједно, али на крају све буде врло смешно. Моје сестре су моја највећа подршка и моћ, моћ најчвршћи ослонац, моји партнери у добру и злу. Боже, можда зато нисам у браку.

Испричала је да потиче из конзервативне породице:

- И мама и тата су били строги. Моја породица је конзервативна и ограничавала ме је доста када је реч о мом темпераменту и природи, али то је породица која своје основе заснива на љубави. А ни ја нисам могла да се зауставим у мојим жељама јер је музика тињала иза мене. Међутим, пре него што сам почела да певам, покушала сам да студирам глуму. Али сам на класи Петра Банићевића одбијена у другом кругу -  закључила је за поменути медиј.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ