Oglas
· · Komentari: 0

"Moji roditelji su bili strogi, potičem iz kontervativne porodice": Nataša Bekvalac o svom životu i karijeri - "Mogla bi knjiga da se napiše o mojim tajnama"

Pevačica je otkrila detalje o svojoj karijeri i privatnom životu

1683290081_rozga_koncert_07042023_0040.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Nataša Bekvalac napravila je malu medijsku pauzu, a otkrila je i zbog čega:

- Napravila sam pauzu jer sam želela da se posvetim albumu. Isto tako, kao i sportisti, koliko je bitan trening toliko je bitan i odmor. Trebalo nam je svima mesec dana da se uželimo jedni drugih i da budemo dobro, zdravo, da bismo ušli u jedan drugi krug- počela je priču za TV "Pink, pa otkrila da i ona ima tajne o kojima bi mogla da se napiše knjiga:

- Mračne i sjajne. Knjiga bi mogla da se napiše o mojim tajnama, ali onda više ne bi bile tajne.

Dotakla se i svoje porodice i detinjstva, pa priznala da ponekad postoje razmirice između sestara Bekvalac:

- Mislim da svako iskustvo, pa i ono iz detinjstva, doprinosi da danas budemo ovo što jesmo. Veoma sam ponosna na puteve kojima nas tri koračamo, na odnos koji imamo i na našu decu. Mislim da je ženska samostalnost veoma važna, na to sam posebno ponosna kod nas tri. Ali isto tako dolazi i do razmirica između nas. Kristina i ja češće dolazimo u sukobe jer radimo zajedno, ali na kraju sve bude vrlo smešno. Moje sestre su moja najveća podrška i moć, moć najčvršći oslonac, moji partneri u dobru i zlu. Bože, možda zato nisam u braku.

Ispričala je da potiče iz konzervativne porodice:

- I mama i tata su bili strogi. Moja porodica je konzervativna i ograničavala me je dosta kada je reč o mom temperamentu i prirodi, ali to je porodica koja svoje osnove zasniva na ljubavi. A ni ja nisam mogla da se zaustavim u mojim željama jer je muzika tinjala iza mene. Međutim, pre nego što sam počela da pevam, pokušala sam da studiram glumu. Ali sam na klasi Petra Banićevića odbijena u drugom krugu -  zaključila je za pomenuti medij.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas