Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

„Молим се да волиш породицу у којој си рођен јер смо ми веома посебни." - Кајли Џенер приредила изненађење свом сину (ВИДЕО)

​Месец дана након порођаја, Кајли Џенер је објавила видео на Јутјубу посвећен њеном сину.

1647893545_kajlivolf.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Кyлие Јеннер
Oglas

Срдачан видео који је Кајли Џенер направила њеном дечаку ће вам натерати сузе на очи. Она је 21. марта, на свом Јутјуб каналу поставила нови видео под називом „Нашем сину“ који бележи цео њен труднички пут до рођења сина Волфа Вебстера прошлог месеца. 

Прочитајте још: МОРБИДНО: Кајли Џенер се на Инстаграму похвалила несвакидашњим поклоном за њену бебу! (ФОТО)

У клипу снимљеном у болничкој соби док се спрема за порођај, Кајли пита дечка Тревиса Скота да ли је спреман да има још једну бебу, на шта он самоуверено одговара: „Спреман сам“. У његовом узбуђењу придружује му се Крис, коју Кајли описује као „увек спремну да крене“. Иако видео не садржи ниједну фотографију најновијег скупа Кајли, Тревиса и њиховог сина, он укључује аудио запис који је снимљен убрзо након његовог рођења. На снимку се може чути како неко каже: "Твој син је овде! Честитам, Кајли!" У позадини се такође може чути Травис како одушевљено навија: "Шта има дечко! Шта има велики дечко!" Такође се може чути како друга особа каже „Срећан рођендан 2.2.22.“ 

У одавању почасти свом брату, сестра Сторми води Кајли кроз обилазак Волфовог гардеробера пуног ципела за бебе, где се могу видети и полице обложене књигама и играчкама. Једна од најслађих ситница је фигурица Астро дечака, наизглед референца на Трависов албум Астроворлд и њиховог сина. Након што се поиграла са неким играчкама, Сторми оставља за собом и сопствени поклон за свог млађег брата: уметничко дело на столу поред столице за љуљање.

Али љубав према Волфу превазилази његову ужу породицу. Током целог видеа, више чланова породице Кардашијан-Џенер појављује се како би поделили своје жеље и узбуђење због упознавања принове. То укључује Ким Кардашијан и њену ћерку Норт Вест, које су снимиле поруку за њега. "То су тетка Кики и Норти и само желим да знаш да те толико волимо", каже Ким у клипу. "Имамо те за цео живот. Твоју породицу за цео живот."

Иза ње, Клои се може видети како показује знак мира док Ким наставља: „Молим се да волиш породицу у којој си рођен јер смо ми веома посебни. Волимо те и једва чекамо да те упознамо.“

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas