Oglas
· · Komentari: 0

„Molim se da voliš porodicu u kojoj si rođen jer smo mi veoma posebni." - Kajli Džener priredila iznenađenje svom sinu (VIDEO)

​Mesec dana nakon porođaja, Kajli Džener je objavila video na Jutjubu posvećen njenom sinu.

1647893545_kajlivolf.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/Kylie Jenner
Oglas

Srdačan video koji je Kajli Džener napravila njenom dečaku će vam naterati suze na oči. Ona je 21. marta, na svom Jutjub kanalu postavila novi video pod nazivom „Našem sinu“ koji beleži ceo njen trudnički put do rođenja sina Volfa Vebstera prošlog meseca. 

Pročitajte još: MORBIDNO: Kajli Džener se na Instagramu pohvalila nesvakidašnjim poklonom za njenu bebu! (FOTO)

U klipu snimljenom u bolničkoj sobi dok se sprema za porođaj, Kajli pita dečka Trevisa Skota da li je spreman da ima još jednu bebu, na šta on samouvereno odgovara: „Spreman sam“. U njegovom uzbuđenju pridružuje mu se Kris, koju Kajli opisuje kao „uvek spremnu da krene“. Iako video ne sadrži nijednu fotografiju najnovijeg skupa Kajli, Trevisa i njihovog sina, on uključuje audio zapis koji je snimljen ubrzo nakon njegovog rođenja. Na snimku se može čuti kako neko kaže: "Tvoj sin je ovde! Čestitam, Kajli!" U pozadini se takođe može čuti Travis kako oduševljeno navija: "Šta ima dečko! Šta ima veliki dečko!" Takođe se može čuti kako druga osoba kaže „Srećan rođendan 2.2.22.“ 

U odavanju počasti svom bratu, sestra Stormi vodi Kajli kroz obilazak Volfovog garderobera punog cipela za bebe, gde se mogu videti i police obložene knjigama i igračkama. Jedna od najslađih sitnica je figurica Astro dečaka, naizgled referenca na Travisov album Astrovorld i njihovog sina. Nakon što se poigrala sa nekim igračkama, Stormi ostavlja za sobom i sopstveni poklon za svog mlađeg brata: umetničko delo na stolu pored stolice za ljuljanje.

Ali ljubav prema Volfu prevazilazi njegovu užu porodicu. Tokom celog videa, više članova porodice Kardašijan-Džener pojavljuje se kako bi podelili svoje želje i uzbuđenje zbog upoznavanja prinove. To uključuje Kim Kardašijan i njenu ćerku Nort Vest, koje su snimile poruku za njega. "To su tetka Kiki i Norti i samo želim da znaš da te toliko volimo", kaže Kim u klipu. "Imamo te za ceo život. Tvoju porodicu za ceo život."

Iza nje, Kloi se može videti kako pokazuje znak mira dok Kim nastavlja: „Molim se da voliš porodicu u kojoj si rođen jer smo mi veoma posebni. Volimo te i jedva čekamo da te upoznamo.“

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas