Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Морала сам скоро да УМРЕМ да би се сва моја ДЕЦА окупила у једној просторији": Мадона проговорила о једном о најтежих тренутака у животу

Мадона има шесторо деце која су се окупила када је она била хоспитализована

1702891689_1690794106_ea40bf36e81b5bccb6625cb285858f852feac70b.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Доживела је раније ове године веома озбиљну бактеријску инфекцију због чега је хитно хоспитализована, а затим интубирана по пријему у њујоршку болницу. Након неколико месеци опоравка славна певачица вратила се послу и почела своју Целебратион турнеју коју је одложила због здравствених проблема. Мадона је на надавно одржаном концерту у Бруклину причала о том тешком периоду.

Мадона је кроз шалу рекла да је морала "скоро да умре да би се њено шесторо деце окупило у једној просторији".

Славна певачица имаћ ћерку Лурдес Леон (26), сина Рокија Ричија (23) сина Дејвида Џејмса (17) и близнакиње Стелу и Естер (11) која често наступа са Мадоном током њене турнеје. Након што је хоспитализована деца су била уз њу.

На концерту је краљица попа поручила да је угледала "своју уплашену децу" у болници након што се пробудила.

- Чињеница да сам сада овде је је*ено чудо. Вечерас су овде неки људи који су били са мном у болници. Постоји једна врло важна жена која ме је одвукла у болницу... Онесвестила сам се на поду купатила и пробудила сам се на интензивној нези - напоменула је. Реч је о мистериозној жени по имену Шабхон.

Мадона је у јуну била у критичном стању, откако је почела турнеју-два месеца након хоспитализације, често је на концертима причала о озбиљности ситуације па чак и да се даље не осећа добро.

- Нисам мислила да ћу успети, а нису ни моји лекари. Пробудила сам се, а моја деца била су из мене. Заборавила сам пет дана свог живота, односно своје смрти, заправо не знам где сам била. Али анђели су ме штитили. И моја су деца била тамо. И моја дјеца ме увек спасу, сваки пут.

Ако желите да знате како сам се извукла, и како сам преживела, само сам помислила: "Морам да будем ту за своју децу. Морам да преживим због њих" - рекла је у октобру на концерту у Лондону.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas