Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Морам бити у Београду где год био Вујадин": Мирка Васиљевић о деци и супругу, а открила и због чега се још увек није удала

Мирка Васиљевић успева да добром организацијом у исто време буде посвећена породици, али и послу глумице

1693203879_amig_show_27062023_0035.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Глумица Мирка Васиљевић још као тинејџерка је стекла велику популарност и од тада су се улоге ређале. Од глуме се, како каже, није уморила али признаје да није лако ускладити посао, снимања и четворо деце.

- Као мала сам почела и била дечији водитељ. Тада сам се у позитивном смислу “заразила“ овим послом, камером и свиме што постоји на камери и што се снима. Одазовем се позивима за фестивале јер могу да видим колеге, неке са којима сам доста времена проводила - каже Мирка, која у престоници има мало времена за приватне ствари.

- У Београду ми је луксуз ако око осам или девет сати увече имам времена да погледам филм са друштвом или кући због обавеза, тако да када може да се споји лепо и корисно прихватим. Што се тиче глуме и глумачког посла не тражим одмор.

Тренутно је код већине мајки, па и код глумице, која је мајка четворо деце, осмех на лицу због школског летњег распуста.

- Обожавам распуст, колико год да кажем клинцима да се више радујем распусту од њих, а делује нестварно, то је апсолутно тако. Зато што нема гледања на сат, да ли су кренули, вратили се, који је дан, контролни, изненадна испитивања, јел треба да се поправља оцена, немам те муке и бриге. Можемо да радимо шта и како нам се ради- каже Васиљевићева.

Питање које Мирка и Вујадин већ годинама добијају јесте када ће се венчати.

- Свако мало ме пита Вујадин, увек му кажем: “врло радо, хоћу, али ти толико мало времена имаш од свог посла, то је свега два пута годишње по десетак дана. Ми смо сви жељни тебе, нашег времена, да радимо шта нам се ради и како нам се ради“. То искористимо да отпутујемо негде. Радећи емисију “Свадба из мог краја“ увидела сам колико за свадбу има припрема. Доста пријатеља имамо у Београду, фамилије су се прошириле, у иностранству имамо пријатеље те је број званица порастао и баш би требала да буде озбиљна организација. Увек кажем, “хајде да отпутујемо, до године, до године ће свадба“ и тако већ четрнаест година. Пошто је Вујадин мушкарац код њега је лакше јер он не размишља о декорацији. А ја морам и о линији и да ли сам наспавана - искрена је глумица.

На питање да ли планирају проширење породице, кроз осмех одговара:

- Никада ни Вујадин ни ја нисмо размишљали до броја пет да идемо. Ако нам се то оствари Боже здравља, ту стајемо. Били смо задовољни и са првим, па са другим, са трећим смо рекли - то је озбиљна организација, са троје смо задовољни. После седам година пожелели смо чисти мирис, мекану козу и добили четврто дете. Да ли ће бити тачка или три тачке ту је време пред нама. Не волим да кажем не јер ме живот демантује. Када нешто баш желиш, то се не деси како ти желиш. Задовољни смо са њих четворо, озбиљна је сад ту организација. Трудим се да као вага у једном тасу држим мој живот и глуму и да све буде на истим висинама, да ништа не запоставим, за сада је тако. Шта ће бити до четрдесет неке године видећемо - каже Мирка.

Дуго је живела у иностранству јер је пратила Вујадина према уговорима које је потписивао. Ипак, у наредном периоду њена база је Србија.

- За сада мислим да се ништа не мења, да остајем у Београду. Већ имам нешто испланирамо и договорено, тако да због тога хтела или не, морам бити у Београду где год био Вујадин. Радујем се јер стварам за себе, креативно нешто радим, бавим се глумом која је, поред мог посла, део мог крвотока. Глума је нашла пут до мене још када сам била дете. Када сам освестила шта бих да будем, то сам већ постала- истакла је глумица за Блиц.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas