Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Морамо кренути од породице": Ана Николић објавила дужи текст након језивих злочина - "Дотакли смо дно као друштво"

Певачица је упутила искрено саучешће родитељима настрадале деце

1683280429_ana_nikolic_mint_08032023_0020.JPG
Фото: ATA images
Oglas

Данас је почела тродневна жалост поводом невиђеног масакра на Врачару, које је починило четраестогодишње дете. К.К. је лишио живота осморо ђака и чувара школе. Крвави пир завио је Србију у црно.

Нажалост, лошим вестима ту није био крај. Синоћ је дошло до друге масовне пуцњаве која је однела још осам живота. Ово је покренуло лавину реакција, а многе јавне личности су се игласиле путем друштвених мрежа и изразиле своје мишљење. Међу њима се нашла и Ана Николић.

"Да ли смо ми нормални, колико нисмо нормални када нам је постало нормално све сто НИЈЕ НОРМАЛНО. СВАКОГ ЈУТРА ЧИТАМ О УБИСТВУ ЈОС ЈЕДНЕ ЗЕНЕ... И то је постало тако нормално... Е то води ка оваквим страшним догађајима нажалост. Све почиње бас ту, у ПОРОДИЦИ... Жене не смеју да пријаве насиље??? ЗАШТО?! ЈЕР страхују за свој живот. Нешто је труло у држави Данској. Ко је луд да трпи насиље ако зна да ће засигурно бити заштићен, после пријавИјивања насиља. ПРОСЕЧНА СРПСКА жЕНА ЗНА ДА У НАЈБОЛИЕМ СЛУЦАЈУ СЛЕДЕЋИ ПУТ ДОБИЦЕ ЈОШ ВЕЋЕ БАТИНЕ ЗБОГ ОВЕ "ГРЕШКЕ" - СМЕЛОСТИ ДА ПРИЈАВИ ПОЛИЦИЈИ ДА ЈЕ МУЖ ЗЛОСТАВЉА. Морамо кренути од породице. КАКО ЈЕДНО ДЕТЕ ОД 12-13 ГОДИНА УОПСТЕ ИМА КОНТАКТ СА БИЛО КАКВИМ ОРУЖЈЕМ? Није га учила моја покојна баба...већ његови родитељи....Овде лежи корен проблема!", написала је Ана у објави, па додала:

"Дотакли смо дно као друштво. Претужна сам и бесна. Моје искрено саучешће родитељима настрадале дечице..".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas