Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НА МЕТИ КРИТИКА: Вештачки ЗУБИ Дејвида Бекама привукли највише пажње на синоћној додели претижних награда у Лондону (ФОТО)

Дејвид Бекам је синоћ био више него примећен, а успео је и да наљути Британце због једне изјаве

1708333365_Foto-Profimedia-Dejvid-Bekam.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Прослављени фудбалер и модна звезда Дејвид Бекам био је сјајно стилизован на синоћној додели БАФТА награда у Лондону. Пре почетка церемоније срео се са принцом Вилијамом који је после више година на овај догађај стигао без супруге Кејт Мидлтон која се опоравља након што је пре месец дана имала операцију абдомена у приватној лондонској болници. Чувени Британац заинтриграо је изгледом. Иако годинама тврди да не воли вештачке методе подмлађивања, утисак би могао да буде другачији.

И то такав утисак који би навео на закључак да се Дејвид Бекам (48) није променио само због година. Оно што не може да порекне, то је да има вештачке зубе који су и више него приметни на овим фотографијама.

 

Фото: Профимедиа

Да Дејвид Бекам користи ботокс, почело је да се спекулише 2018. године након што се појавио на ревији своје супруге Викторије Бекам у Њујорку. На слици са тог дођагаја где је он био поред сина Бруклина и бившег уредника британсог Вогуе Едаврда Енинфула, једна жена је прокоментарисала: "Ботокс изгледа тако добро на Дејвиду”, а он је одговорио: "Не слажем се за ботокс, госпођице, али схватићу то као комплимент".

О свом изгледу причао је и 2018. за Евенинг Стандард. "Естетски захвати су за неке људе можда и океј, не могу да кажем да су лоши, али ја не желим да се томе подвргнем, никада.

Заиста ме не занимају било какви захвати на лицу. Старити достојанствено је оно што ја желим. Никада не бих дозволио да ми неко ињекцијама боде лице".

Бекам је синоћ био више него примећен на престижној додели, али је изазвао и доста критика јер је на бини уместо британске речи за фудбал "фоотбалл" употребио ону америчку "соццер".

"Дејвиде Бекаме, ти си на БАФТА додели, престани да се улизујеш Американцима", "Ово је угађање Американцима", коментаришу на Твитеру (X мрежи), а зна се да је он сувласник ФК Интер Миами ЦФ у чијим редовима игра Лионел Меси. Повела се читава расправа око тога да је требало да употреби прву речи, јер је био позван на догађај у Британији, преноси Даилy маил.

(Даилу маил/ БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas