Oglas
· · Komentari: 0

NA METI KRITIKA: Veštački ZUBI Dejvida Bekama privukli najviše pažnje na sinoćnoj dodeli pretižnih nagrada u Londonu (FOTO)

Dejvid Bekam je sinoć bio više nego primećen, a uspeo je i da naljuti Britance zbog jedne izjave

1708333365_Foto-Profimedia-Dejvid-Bekam.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Proslavljeni fudbaler i modna zvezda Dejvid Bekam bio je sjajno stilizovan na sinoćnoj dodeli BAFTA nagrada u Londonu. Pre početka ceremonije sreo se sa princom Vilijamom koji je posle više godina na ovaj događaj stigao bez supruge Kejt Midlton koja se oporavlja nakon što je pre mesec dana imala operaciju abdomena u privatnoj londonskoj bolnici. Čuveni Britanac zaintrigrao je izgledom. Iako godinama tvrdi da ne voli veštačke metode podmlađivanja, utisak bi mogao da bude drugačiji.

I to takav utisak koji bi naveo na zaključak da se Dejvid Bekam (48) nije promenio samo zbog godina. Ono što ne može da porekne, to je da ima veštačke zube koji su i više nego primetni na ovim fotografijama.

 

Foto: Profimedia

Da Dejvid Bekam koristi botoks, počelo je da se spekuliše 2018. godine nakon što se pojavio na reviji svoje supruge Viktorije Bekam u NJujorku. Na slici sa tog dođagaja gde je on bio pored sina Bruklina i bivšeg urednika britansog Vogue Edavrda Eninfula, jedna žena je prokomentarisala: "Botoks izgleda tako dobro na Dejvidu”, a on je odgovorio: "Ne slažem se za botoks, gospođice, ali shvatiću to kao kompliment".

O svom izgledu pričao je i 2018. za Evening Standard. "Estetski zahvati su za neke ljude možda i okej, ne mogu da kažem da su loši, ali ja ne želim da se tome podvrgnem, nikada.

Zaista me ne zanimaju bilo kakvi zahvati na licu. Stariti dostojanstveno je ono što ja želim. Nikada ne bih dozvolio da mi neko injekcijama bode lice".

Bekam je sinoć bio više nego primećen na prestižnoj dodeli, ali je izazvao i dosta kritika jer je na bini umesto britanske reči za fudbal "football" upotrebio onu američku "soccer".

"Dejvide Bekame, ti si na BAFTA dodeli, prestani da se ulizuješ Amerikancima", "Ovo je ugađanje Amerikancima", komentarišu na Tviteru (X mreži), a zna se da je on suvlasnik FK Inter Miami CF u čijim redovima igra Lionel Mesi. Povela se čitava rasprava oko toga da je trebalo da upotrebi prvu reči, jer je bio pozvan na događaj u Britaniji, prenosi Daily mail.

(Dailu mail/ BlicŽena)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas