Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАДА ТОПЧАГИЋ ПРОМАШИЛА ИМЕ ТЕИ ТАИРОВИЋ? Млађа колегиница "чудно је гледала" старију колегиницу

Нада Топчагић била је на једном догађају са Теом Таировић, па је открила да је није звала именом, те да ју је млађа колегиница "чудно гледала".

1701942272_280691_5736-nada-t-ig_f.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

- Свим девојкама тепам Милице моја, Љубице, можда је и Теа мислила да јој не знам име. Волим је, свугде је лајкујем. Ваљда није препотентна - рекла је Нада.

- Увек помислим како је леп посао направила, да би и моја унука тако могла. Мало ме је чудно погледала када сам села поред ње. Нека причају људи шта хоће, желудац ме је болео, нисам се добро осећала јуче и дошла сам помало изгубљена и збуњена. Попила сам ораховачу и јегер за стомак јер су ми рекли да то помаже - додала нам је Нада.

Нада Топчагић, иначе, већ деценијама ужива у складном браку са супругом Златком Ђорђевићем, а често у јавност износи детаље из приватног живота. Једном приликом је јавно испричала како је једном гурнула дадиљу свог сина низ степенице.

- Пред дочек Нове године морала сам да нађем девојку да ми чува сина. Једну помоћницу сам гурнула низ степенице. Сећам се као да је данас. Ја се спремам да певам Нову годину у Ужицу, четири поподне, она долази и каже ми да неће да ми чува дете јер иде на дочек - рекла је она тад и додала:

- Кажем ја њој: "Коју Нову годину?!". Она је почела да бежи из стана са пуном торбом. Покрала ми ствари, нашла сам моје ствари код ње у торби. Гурнула сам је тада низ степенице, летела је као бубањ. После сам носила дете са собом у Ужице да певам.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas