Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈЧУДНИЈЕ НАВИКЕ ПОЗНАТИХ: Кеша пила сопствени урин, а Меган Фокс се тресе када види прибор за јело

Бизарне навике познатих које су зачудиле људе широм света

1694001333_Foto-Profimedia-poznati.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Иако су многе познате звезде успешне у ономе што раде, за њих су везане неке бизарне навике којих не могу да се ослободе. 'Посебни ритуали' или чудне навике, неки покушавају да сакрију, а неки отворено причају о њима без проблема.

Глумица Меган Фокс почиње да се тресе од страха када дође у ресторан, али тек када јој донесу прибор за јело. Наиме, она је признала да пати од опсесивно-компулзивног поремец́аја и да не може да замисли да користи виљушку или кашику коју је пре ње користило милион људи.

 

Репер Маршал Метерс, познатији као Еминем, пати од истог поремец́аја, а када одседа у хотелу, његова соба мора да буде потпуно мрачна да би могао да спава. Спавање у потпуном мраку, признао је једном, почело је још као мали. Једини начин на који је могао заспати био је када је цела соба била замрачена. Једном приликом Еминем је признао да пати од несанице, а према његовим речима, таблете за спавање му једноставно не помажу.

Звезда „Очајних домац́ица” Тери Хечер често се опушта у купатилу, с тим што је њена топла купка направљена од црвеног вина, а за такво купање кажу да је тајна младалачког изгледа.

Глумица из култне серије „Пријатељи” Џенифер Анистон је веома сујеверна, а пошто има велики страх од летења, увек десном ногом улази у авион и мора да намаже унутрашњост авиона пре него што полети. Наводно ц́е јој то донети срец́у.

 

Амерички медији су писали да и пензионисани фудбалер Дејвид Бекам има чудне навике. У његовом животу све мора бити, како би се рекло, „по жици“ или у пару. Ако ставља лименке пива у фрижидер, њихов број мора бити паран, чарапе морају увек бити исте, итд.

 

 

Глумица Камерон Дијаз, наводно, такође пати од опсесивно-компулзивног поремец́аја. Како преносе страни медији, она је углавном чистила кваке у свом дому, а на крају је у потпуности скинула фарбу са њих. У супротном, лактовима отвара врата да их не додирне рукама јер су јој одвратна.Глумац Бред Пит такође има чудне навике. Познат је као најлепши мушкарац, а сапун за руке уопште не користи јер 'садржи много токсина', а глумица Кетрин Зита Џонс пере зубе јагодама.

Глумица за којом уздишу многи мушкарци, Памела Андерсон се никада не гледа у огледало јер се плаши свог одраза.

 

Певачица Кеша рекла је да је годинама пила сопствени урин јер јој је давао снагу када га није имала док певачица Кристина Агилера пере руке након нужде.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas