Oglas
· · Komentari: 0

NAJČUDNIJE NAVIKE POZNATIH: Keša pila sopstveni urin, a Megan Foks se trese kada vidi pribor za jelo

Bizarne navike poznatih koje su začudile ljude širom sveta

1694001333_Foto-Profimedia-poznati.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Iako su mnoge poznate zvezde uspešne u onome što rade, za njih su vezane neke bizarne navike kojih ne mogu da se oslobode. 'Posebni rituali' ili čudne navike, neki pokušavaju da sakriju, a neki otvoreno pričaju o njima bez problema.

Glumica Megan Foks počinje da se trese od straha kada dođe u restoran, ali tek kada joj donesu pribor za jelo. Naime, ona je priznala da pati od opsesivno-kompulzivnog poremećaja i da ne može da zamisli da koristi viljušku ili kašiku koju je pre nje koristilo milion ljudi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Reper Maršal Meters, poznatiji kao Eminem, pati od istog poremećaja, a kada odseda u hotelu, njegova soba mora da bude potpuno mračna da bi mogao da spava. Spavanje u potpunom mraku, priznao je jednom, počelo je još kao mali. Jedini način na koji je mogao zaspati bio je kada je cela soba bila zamračena. Jednom prilikom Eminem je priznao da pati od nesanice, a prema njegovim rečima, tablete za spavanje mu jednostavno ne pomažu.

Zvezda „Očajnih domaćica” Teri Hečer često se opušta u kupatilu, s tim što je njena topla kupka napravljena od crvenog vina, a za takvo kupanje kažu da je tajna mladalačkog izgleda.

Glumica iz kultne serije „Prijatelji” Dženifer Aniston je veoma sujeverna, a pošto ima veliki strah od letenja, uvek desnom nogom ulazi u avion i mora da namaže unutrašnjost aviona pre nego što poleti. Navodno će joj to doneti sreću.

 

Američki mediji su pisali da i penzionisani fudbaler Dejvid Bekam ima čudne navike. U njegovom životu sve mora biti, kako bi se reklo, „po žici“ ili u paru. Ako stavlja limenke piva u frižider, njihov broj mora biti paran, čarape moraju uvek biti iste, itd.

 

 

Glumica Kameron Dijaz, navodno, takođe pati od opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Kako prenose strani mediji, ona je uglavnom čistila kvake u svom domu, a na kraju je u potpunosti skinula farbu sa njih. U suprotnom, laktovima otvara vrata da ih ne dodirne rukama jer su joj odvratna.Glumac Bred Pit takođe ima čudne navike. Poznat je kao najlepši muškarac, a sapun za ruke uopšte ne koristi jer 'sadrži mnogo toksina', a glumica Ketrin Zita Džons pere zube jagodama.

Glumica za kojom uzdišu mnogi muškarci, Pamela Anderson se nikada ne gleda u ogledalo jer se plaši svog odraza.

 

Pevačica Keša rekla je da je godinama pila sopstveni urin jer joj je davao snagu kada ga nije imala dok pevačica Kristina Agilera pere ruke nakon nužde.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas