Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НАЈВЕЋИ ОЛОШ НА ЕСТРАДИ": Водитељка оптужила Жику из Зане да је за паре помогао да се њеној сестри одузму деца (ФОТО)

Тешке оптужбе на рачун познатог музичара.

1643219897_ZANA.jpg
Фото: П. Митић
Oglas

Водитељка Јадранка Јевтић оптужила је Зорана Живановића, фронтмена групе Зана, познатијег као Жика Зана, да је "највећи олош на естради". 

У објави на Фејсбуку навела је да је Жика сведочио против њене сестре како би јој се одузела деца.

"Дошло је време да кажем јавно, пустила сам га да заради по тезгама...за ових седам и по година! Највећи олош на естради је Жика из групе Зана, који је при разводу моје рођене сестре сведочио у корист мог бившег зета (ради пара, финансирања, спотова и слично) да се мојој сестри одузму деца. Ми смо му опростили, али Бог није! Карма је чудо, с обзиром на то да дете с певачицом никада добио није, а и има женску децу из претходног брака. Пазите у животу шта радите, неко одозго види све! Универзум и карма су чудо. Моја сестра је добила старатељство над децом. Джабе новци, олоши!", написала је Јадранка.

Прочитајте још: Сматра да јој ПРАВО ИМЕ не стоји: Знате ли како се ЗАПРАВО ЗОВЕ глумица Мина Лазаревић?

Тим поводом огласио се Жика за "Блиц" и имао је кратак коментар на оптужбе од стране водитељке.

- То је било толико давно, али одлично знам на чега се односи. То је потпуно ненормална ситуација. Своје пријатеље чувам и према његовој жени сам био коректан, саветник и све што је требало у таквим тренуцима. Увек сам уз своје пријатеље, али и њихове бивше жене, ваљда тако треба да буде и по природи мушкараца. Надам се да ће ми на крају свега бог опростити – изјавио је Жика.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas