· · Komentari: 0

"NAJVEĆI OLOŠ NA ESTRADI": Voditeljka optužila Žiku iz Zane da je za pare pomogao da se njenoj sestri oduzmu deca (FOTO)

Teške optužbe na račun poznatog muzičara.

1643219897_ZANA.jpg
Foto: P. Mitić

Voditeljka Jadranka Jevtić optužila je Zorana Živanovića, frontmena grupe Zana, poznatijeg kao Žika Zana, da je "najveći ološ na estradi". 

U objavi na Fejsbuku navela je da je Žika svedočio protiv njene sestre kako bi joj se oduzela deca.

"Došlo je vreme da kažem javno, pustila sam ga da zaradi po tezgama...za ovih sedam i po godina! Najveći ološ na estradi je Žika iz grupe Zana, koji je pri razvodu moje rođene sestre svedočio u korist mog bivšeg zeta (radi para, finansiranja, spotova i slično) da se mojoj sestri oduzmu deca. Mi smo mu oprostili, ali Bog nije! Karma je čudo, s obzirom na to da dete s pevačicom nikada dobio nije, a i ima žensku decu iz prethodnog braka. Pazite u životu šta radite, neko odozgo vidi sve! Univerzum i karma su čudo. Moja sestra je dobila starateljstvo nad decom. Džabe novci, ološi!", napisala je Jadranka.

Pročitajte još: Smatra da joj PRAVO IME ne stoji: Znate li kako se ZAPRAVO ZOVE glumica Mina Lazarević?

Tim povodom oglasio se Žika za "Blic" i imao je kratak komentar na optužbe od strane voditeljke.

- To je bilo toliko davno, ali odlično znam na čega se odnosi. To je potpuno nenormalna situacija. Svoje prijatelje čuvam i prema njegovoj ženi sam bio korektan, savetnik i sve što je trebalo u takvim trenucima. Uvek sam uz svoje prijatelje, ali i njihove bivše žene, valjda tako treba da bude i po prirodi muškaraca. Nadam se da će mi na kraju svega bog oprostiti – izjavio je Žika.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.