Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Болови, мука, малаксалост... Ивона Пантелић четири месеца се борила против короне

Победила корону и вратила се на посао

1597319201_dedic_14062017_024.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Водитељка Дневника на РТС-у, Ивона Пантелић четири месеца је проживљавала прави пакао због вируса корона.

Прочитајте још:  ПРЕПОЗНАЈЕТЕ ГА? Овај дечачић данас је један од НАЈПОЗНАТИЈИХ СРПСКИХ ГЛУМАЦА за којим жене уздишу! (ФОТО)

Иако се максимално трудила да себе и друге заштити, нажалост није успела. Разболела се, а на друштвеној мрежи Инстаграм, одлучила је да подели и све детаље које проживела у борби са опаким вирусом. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Шумска прича 🤗 Шумска кућа @јпсрбијасуме #копаоник

А пост схаред бy Ивона Пантелиц (@ивонапантелиц) он

- И ето... после прележане короне, поново на послу. Четири месеца је прошло, од последњег прочитаног дневника... држите ми песнице. Прво нисам радила, чувајући се да не добијем корону и на томе хвала мом главном уреднику и директору, који су били упорни и сачували и мене и друге од заразе... кажем намерно и друге, зато што сам се заразила ван радног места и било би више последица да сам тих дана долазила у телевизију... тако да смо боловале само моја ћерка и ја... није било лако.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

И ето... после прележане короне, поново на послу. Четири месеца је прошло, од последњег прочитаног дневника... држите ми песнице 🥰прво нисам радила, чувајући се да не добијем корону и на томе хвала мом главном уреднику и директору, који су били упорни и сачували и мене и друге од заразе... кажем намерно И ДРУГЕ, зато сто сам се заразила ван радног места и било би више последица да сам тих дана долазила у телевизију...тако да смо боловале само моја ћерка и ја...није било лако. Температура, болови, малаксалост... мука. Мислиш.. корона се дешава неком другом. Али- не. Лежале смо, лечиле се, мериле температуру.. мој тата нам је на прозор доносио храну...све све али када сам видела стотине свеже напуњених боца с кисеоником како на Инфективној клиници товаре на камионе и развозе даље, на то нема шта да се каже. Може само једно - да се чувамо сви и да чувамо све око нас. И које знамо и које не знамо. Маске, маске, прање руку, можда је то постало досадно да се слуша, али не будимо преносиоци, не будимо немарни иницијатори нечије болести и несреће неког детета које ће остати без родитеља, рођака, пријатеља... болести која за неке може да буде кобна. Хвала свим лекарима, они су прави хероји! Хвала Дому здравља Врачар, хвала Инфективној клиници и хвала свима који су нам у овоме помогли. Хвала нашим гледаоцима, надам се да сте уз Ваш #ртс и.... ГЛЕДАМО СЕ ♥️

А пост схаред бy Ивона Пантелиц (@ивонапантелиц) он

- Температура, болови, малаксалост... мука. Мислиш.. корона се дешава неком другом. Али - не. Лежале смо, лечиле се, мериле температуру... мој тата нам је на прозор доносио храну... све, све, али када сам видела стотине свеже напуњених боца с кисеоником како на Инфективној клиници товаре на камионе и развозе даље, на то нема шта да се каже. 

Прочитајте још: ОН је најплаћенији холивудски глумац другу годину заредом (ФОТО)

 

- Може само једно - да се чувамо сви и да чувамо све око нас. И које знамо и које не знамо. Маске, маске, прање руку, можда је то постало досадно да се слуша, али не будимо преносиоци, не будимо немарни иницијатори нечије болести и несреће неког детета које ће остати без родитеља, рођака, пријатеља... болести која за неке може да буде кобна. Хвала свим лекарима, они су прави хероји! - поручила је Ивона Пантелић. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas