· · Komentari: 0
FORBS

ON je najplaćeniji holivudski glumac drugu godinu zaredom (FOTO)

Bivši rvač ponovo se našao na listi najplaćenijih

1597250602_Depositphotos_163825966_s-2019.jpg
Foto: depositphotos

Dvejn Džonson popularniji pod nazivom "The Rock", već drugu godinu zaredom je proglašen za najpaćenijeg glumca, prema časopisu Forbs.

Pročitajte još: ZA SRBE SPECIJALNA PONUDA! U ovom hotelu deca borave BESPLATNO, a dobija se i POSEBAN POPUST (FOTO)

Pročitajte još: Ovih 5 POZNATIH GLUMICA su bile na audiciji za ULOGU REJČEL GRIN u „Prijateljima“

Bivši rvač zaradio je 87,5 miliona dolara u periodu od 1. juna 2019 do 1. juna 2020. godine, uključujući i 23,5 miliona od Netfliksovog trejlera "Red Notice", a veliku zaradu  ostvario je i od svoje fitnes linije "Rock".

Odmah iza Džonsona nalazi se glumac Rajan Rejnolds sa zaradom od 71,5 miliona dolara. Od "Red Noticea" je zaradio 20 miliona dolara, dodatnih 20 miliona zaradio je još od jednog Netflixovog filma pod nazivom "6 Underground".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.