· · Komentari: 0
POGODI KO JE

PREPOZNAJETE GA? Ovaj dečačić danas je jedan od NAJPOZNATIJIH SRPSKIH GLUMACA za kojim žene uzdišu! (FOTO)

Dečak sa slike postao je jedan od najtraženijih i najpoželjnijih glumaca u Evropi

1597135587_bikovic.jpg
Foto: Instagram printscreen/srpski.glumci

On je jedan od najauktelnijih mladih glumaca današnjice. Rođen je 13. januara 1988. godine u Beogradu. Ima 16 godina starijeg brata Mihaila,  igumana Manastira Jovanja.

Pročitajte još: ZA SRBE SPECIJALNA PONUDA! U ovom hotelu deca borave BESPLATNO, a dobija se i POSEBAN POPUST (FOTO)

Pročitajte još: SVI JE PAMTIMO PO KIKICAMA I PEGICAMA NA LICU: Evo kako izgleda Pipi Duga Čarapa pola veka kasnije (FOTO)

Dete je razvedenih roditelja, a otac mu živi u Nemačkoj. Završio je četrnaestu beogradsku gimnaziju, govori srpski, engleski i ruski jezik. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi Dragana Petrovića zajedno sa Ninom Janković, Jelisavetom Orašanin, Tamarom Dragičević, Anjom Alač.

Prvu zapaženu ulogu ostvario u televizijskoj seriji Stižu dolari, gde je igrao Nebojšu, uloga mu je donela veliku popularnost. Takođe, igrao je i u seriji "Bela lađa", a srca publike osvojio ulogom Tirketa u filmu "Montevideo, Bog te video".

Foto: YouTube Printscreen/RTS

Ovaj talentovani i mladi glumac osvojio je i rusko tržište, gde je 2014. godine zapao za oko slavnom ruskom režiseru Nikiti Mihalkovu, koji mu je dodeli ulogu u filmu "Srčani udar". Nakon toga, njegova popularnost naglo raste u Rusiji, gde dobija mnoge zapažene uloge u serijama i filmovima, među kojima su: "Dukhless", "Led", "Mify", "Hotel Eleon" i mnogi drugi.

U 2019. godini pojavio se u glavnoj ulozi filma „Balkanska međa“ zasnovan na istinitim pričama. Snima seriju i film "Južni vetar", koja doživljava neverovatnu popularnost, a poslednje što je snimio u Beogradu je "Hotel Beograd", koji je doživeo veliku popularnost. Pogađate, u pitanju je Miloš Biković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smatram za svoju dužnost da podržavam svaki podvig na polju srpske kulture. Pogotovo kada je to podvig započet u Republici Srpskoj. Verujem da se na taj način održava jedinstveni kulturni prostor i svest našeg naroda. Ne samo da je koncepcija štampanog časopisa nešto što gubi bitku pred najezdom online sadržaja, već su časopisi gde se nešto kvalitetno može pročitati zaista retki. Zato pozdravljam i preporučujem Hedonist, čiju sam prvu naslovicu, imao tu čast da obeležim! Uživajte! Я sčitaю svoim dolgom podderživatь rodnuю serbskuю kulьturu, osobenno za predelami Serbii. Verю, čto takim obrazom sohranяetsя naše nacionalьnoe edinstvo i mentalitet naroda. Dlя menя čestь poяvitьsя na obložke pervogo nomera žurnala «Gedonist», kotorый izdan v Respublike Serbskoй. Эto izdanie ne pošlo po puti sozdaniя pustogo razvlekatelьnogo kontenta, a predlagaet čitatelяm intellektualьnыe soderžatelьnыe materialы. #milosbikovic #hedonist #cover #interview

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.