· · Коментари: 0

Након изласка из болнице, огласила се Ђанијева супруга: Ево како се осећа Слађа након тешке операције

Супруга Радише Трајковићша Ђанија напустила је болницу након тешке операције

1644238879_sladja-trajkovic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк

Данас је у раним јутарњим часовима, супруга легендарног фолкера Радише Трајковића Ђанија, Слађа Трајковић изашла из болнице на Новом Београду, након тешке операције бубрега. По Слађу је око 09:30 часова у болницу стигао млађи син, док их је ћерка чекала у аутомобилу.

Прочитајте још: Најмлађа МИЛИЈАРДЕРКА НА СВЕТУ опет ПОСТАЛА МАЈКА: Породила се КАЈЛИ ЏЕНЕР и поделила срећне вести (ФОТО)

Слађа је у видно добром стању напустила болницу, отежано је ходала, а играчка у њеној руци привукла је посебну пажњу јавности. Међутим, сви су се питали само једно: Где је Ђани?

Слађана Трајковић се сада огласила и први пут након тешке операције открила детаље здравственог стања, па признала зашто супруг није дошао по њу у болницу.

- Прошло је све добро! Ђани није знао да излазим, па сам само деци јавила да дођу по мене, хтела сам да га обрадујем. Пресрећна сам када су сви моји најмилији око мене и захвална нашим лекарима, посебно Мирку Јовановићу који ме је оперисао - закључила је Слађа за Пинк.рс.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.