Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СКАНДАЛ

Након СКАНДАЛА са показивањем ДВОГЛАВОГ ОРЛА, огласио се отац мисице Валентине Петровић: "Ми смо нормална породица"

Прашина након скандала се не стишава

1635403846_onstagram.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен
Oglas

Након фотографија српске мисице Валентине Петровић, која је, позирајући са представницама Албаније и такозване државе Косово на светском избору лепоте у Египту, показала двоглавог орла, симбол "велике Албаније", уследила је лавина коментара у јавности.

Прочитајте још: ШТА ЈЕ СА ДЕВОЈКОМ? Мисица Валентина поново позирала са ДВОГЛАВИМ ОРЛОМ! Испливала нова СКАНДАЛОЗНА слика из хотела! (ФОТО)

Њен отац Александар Петровић огласио се, те покушао да оправда ћерку, истичући да ни сам не зна шта јој се догодило да тако поступи.

- Она дете појма нема, несвесно је то урадила, није размишљала, то је сад једна катастрофа. Моја Валентина је врло српски настројена, кад морам овако да кажем, а морам да би је разумели. Дакле, ми славимо славу Светог Николу, то је наша традиција, водицу светимо у кући, тата јој има стотину фотографија испод четничке заставе, значи, ми смо једна нормална српска породица - рекао је Петровић и додао:

Фото: Инстаграм принтсцреен/

- Валентина ме назвала, плачући на телефон, говорећи ми: "Тата, шта сам урадила", а ја сам јој рекао: "Сине, урадила си нешто што није требало." Ја сам први полудео кад сам видео, ја сам био у рату, ако је ико за ову земљу дао, ја сам. Ово је катастрофа по дете, ја сад морам њу психички да средим. Ово је потпуно један безазлен случај, она је рођена у српској породици, чачанској, завршила је основну школу и гимназију у Чачку, зар треба децу да оптерећујемо у ова времена таквим стварима. То је све безазлено, то су све девојке у питању, нема разлога да се ту своја земља доводи у питање, наопако стварно.

Извинила се читавој нацији

- Замолио бих све људе који разапињу ову девојку да мало осуде себе па тек онда друге. Три прста нису једини симбол Србије, већ и вера. Колико пута само у време поста чује да оне "србенде" псују Бога, хлеб, матер, као да је то све нормално, али зато ајде одмах да усе*емо девојку која је случајно показала, шта је показала. Погледајте прво своје понашање, па коментаришите туђе. Лицемерје је много гора срамота него њена грешка - пише у објави коју је поделила мисица, са којим се у потпуности слаже, те је и додала емотикон срца.

Прочитајте још: "Треба је избацити са ТАКМИЧЕЊА": Српска мисица у друштву Албанке, Црногорке и Косовке показала симбол "велике Албаније", јавност у ШОКУ (ФОТО)

- У налету еуфорије поводом журке била сам позвана да се фотографишем, великом брзином сам стала поред девојака и оне су ми у еуфоричној брзини наместиле руке како да станемо. Нисам имала никакву лошу намеру, то је био тренутак непромишљености и глупа спонтаност. Желим да се извиним припадницима своје нације, народу са Косова и Метохије, мојој компанији, породици који су збуњени због настале фотографије и моје непромишљености и упадања у замку. Ја волим и бодрим своју државу - навела је Петровићева раније поводом ситуације у којој се нашла.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas