· · Komentari: 0
SKANDAL

Nakon SKANDALA sa pokazivanjem DVOGLAVOG ORLA, oglasio se otac misice Valentine Petrović: "Mi smo normalna porodica"

Prašina nakon skandala se ne stišava

1635403846_onstagram.jpg
Foto: Instagram printscreen

Nakon fotografija srpske misice Valentine Petrović, koja je, pozirajući sa predstavnicama Albanije i takozvane države Kosovo na svetskom izboru lepote u Egiptu, pokazala dvoglavog orla, simbol "velike Albanije", usledila je lavina komentara u javnosti.

Pročitajte još: ŠTA JE SA DEVOJKOM? Misica Valentina ponovo pozirala sa DVOGLAVIM ORLOM! Isplivala nova SKANDALOZNA slika iz hotela! (FOTO)

Njen otac Aleksandar Petrović oglasio se, te pokušao da opravda ćerku, ističući da ni sam ne zna šta joj se dogodilo da tako postupi.

- Ona dete pojma nema, nesvesno je to uradila, nije razmišljala, to je sad jedna katastrofa. Moja Valentina je vrlo srpski nastrojena, kad moram ovako da kažem, a moram da bi je razumeli. Dakle, mi slavimo slavu Svetog Nikolu, to je naša tradicija, vodicu svetimo u kući, tata joj ima stotinu fotografija ispod četničke zastave, znači, mi smo jedna normalna srpska porodica - rekao je Petrović i dodao:

Foto: Instagram printscreen/

- Valentina me nazvala, plačući na telefon, govoreći mi: "Tata, šta sam uradila", a ja sam joj rekao: "Sine, uradila si nešto što nije trebalo." Ja sam prvi poludeo kad sam video, ja sam bio u ratu, ako je iko za ovu zemlju dao, ja sam. Ovo je katastrofa po dete, ja sad moram nju psihički da sredim. Ovo je potpuno jedan bezazlen slučaj, ona je rođena u srpskoj porodici, čačanskoj, završila je osnovnu školu i gimnaziju u Čačku, zar treba decu da opterećujemo u ova vremena takvim stvarima. To je sve bezazleno, to su sve devojke u pitanju, nema razloga da se tu svoja zemlja dovodi u pitanje, naopako stvarno.

Izvinila se čitavoj naciji

- Zamolio bih sve ljude koji razapinju ovu devojku da malo osude sebe pa tek onda druge. Tri prsta nisu jedini simbol Srbije, već i vera. Koliko puta samo u vreme posta čuje da one "srbende" psuju Boga, hleb, mater, kao da je to sve normalno, ali zato ajde odmah da use*emo devojku koja je slučajno pokazala, šta je pokazala. Pogledajte prvo svoje ponašanje, pa komentarišite tuđe. Licemerje je mnogo gora sramota nego njena greška - piše u objavi koju je podelila misica, sa kojim se u potpunosti slaže, te je i dodala emotikon srca.

Pročitajte još: "Treba je izbaciti sa TAKMIČENJA": Srpska misica u društvu Albanke, Crnogorke i Kosovke pokazala simbol "velike Albanije", javnost u ŠOKU (FOTO)

- U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvana da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i one su mi u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo. Nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost. Želim da se izvinim pripadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanja u zamku. Ja volim i bodrim svoju državu - navela je Petrovićeva ranije povodom situacije u kojoj se našla.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.