Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Након тешке депресије и покушаја самоубиства, Јелена Докић открила разлог широког осмеха (ФОТО)

Бивша тенисерка коначно насмејана

1659682661_jelena-dokic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Јелена Докић, недавно је открила да је годинама била у депресији, али и тренутку када јој је секунд фалио да себи одузме живот скоком са прозора.

Прочитајте још: Детаљ који је изненадио све: Ево у каквом су заиста односу Ана Николић и Раста, детаљ који је изненадио све (ФОТО)

Некадашња велика нада тениса, због константних сукоба са оцем, упала је у тешку депресију, због које је прекинула каријеру. Коначно након свих проблема, Јелена је успела да се избори и сада са својим фановима дели фотографије на којима је весела и насмејана.

- Без шминке, само крема за сунчање, со у коси и шешир на глави поред мора. Како мале ствари у животу и оне које понекад узимамо здраво за готово, уствари могу да нам донесу велики ужитак. Нека вам живот буде посвећен срећи. Ужвајте у јутарњој кафи, гледајте излазак и залазак сунца. Проводите време у природи. Будите љубазни, јављајте се људима са осмехом. Нађите разлог за осмех сваки дан, то може бити и обичан сунчан дан, пет минута за себе, кафа са пријатељем, шетња плажом или у парку – започела је Јелена и упутила подршку фановима, који су њој слали поруке током тешког периода.

- Уживајте у тим малим стварима, укусним оброцима, шољи чаја на тераси, читању књиге, гледању омиљене серије, у шетњи пса, пливању у мору или базену. Славите и мале и велике победе и успехе. Учите и растите сваким даном. Цените љубазност других људи. Инспиришите и будите инспирисани – додала је Јелена и закључила:
– Живот је сувише кратак да га проведете тако да не уживате и у ситницама. Покушајте и живите са захвалношћу. Шаљем вам много љубави и загрљаја и надам се да ћете данас наћи разлог за осмех.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas