Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
губитак

Након велике среће уследила туга, Катарина Грујић неутешна: "Била је анђео на земљи"

Певачица Катарина Грујић саопштила је на Инстаграм профилу тужну вест која је задесила њену породицу.

1644478819_kaca_grujic_14032019_0010.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Катаринина бака Олга преминула је у 89ој години живота због чега је лепа певачица неутешна и неизмерно тужна, нарочито сада када је и сама постала мајка.

У више наврата Грујићева је истицала да ју је бака научила свему што данас зна и била јој захвална на лепом и срећном детињству које јој је омогућила.

Прочитајте још: Саша Ковачевић о приватним плановима: Открио како ће изгледати венчање са Зораном и како се слаже са њеном кћерком

- Моја бака Олга, моја дивна бакица, бака која је била најбоља на свету, која је била анђео на земљи, а сада и на небу. Моја бака Олга која је улепшала моје детињство, поред које сам одрасла и научила ста је права љубав и поштовање! Моја бака, која је сваке суботе и у 89-ој години ишла пешке од Вождовца до Храма и назад, моја бака која је била вечита девојчица, моја дружељубива бака која је обожавала људе, а највише младе, моја бака која је до последњег даха волела свог Драгана. Сада си поред свог Драгана на неком лепшем месту, држите се за руке, чувате нас и шаљете нам миле пољупце. Јако недостајеш мени и твојој Катици. Нека ти је вечна слава најмилија моја бакице- написала је Катарина уз серију бакиних фотографија.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas