Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Напушта глумачку каријеру? Легендарни комичар Џим Кери открио је зашто се повлачи са великог платна!

Након што је глумио у преко 50 филмова и скоро 20 ТВ емисија, да ли је Џим Кери завршио са глумом? Према његовим речима - крај је близу.

1648819081_keri.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Абсолуте Мотиватион
Oglas

Хоће ли Соник 2 бити последњи пут да видимо (или чујемо) Џима Керија? Погледајте зашто је глумац рекао да је "прилично озбиљан" у погледу повлачења након свог најновијег филма.

Прочитајте још: После чак 150 снимљених филмова, СЕМЈУЕЛ ЏЕКСОН напокон добио први ОСКАР

Шездесетогодишњи комичар чија је последња улога била у позајмљивању гласа за предстојећи анимирани наставак, Соник Д хеџдог - отворио је своју душу и рекао како осећа као да је „довољно урадио“ у свом професионалном животу. "Одлазим у пензију," рекао је током једне емисије 31. марта. Када су га питали да ли се шали, одговорио је: „Прилично сам озбиљан. Зависи – ако анђели донесу неку врсту скрипте која је написана златним мастилом, која ми каже да ће то бити веома важно да људи виде, Можда. Можда ћу наставити путем, али сада правим паузу."


 
За Џима, повлачење са главне сцене даје му времена да ужива у много једноставнијем животу. „Стварно волим свој миран живот“, поделио је он. „И заиста волим да стављам боје на платно, и заиста волим свој духовни живот, и осећам се као – а то је нешто што можда никада нећете чути од неке познате личности да каже све док постоји време – имам довољно. Урадио сам довољно. Ја сам довољно." Познато је да славни глумац обожава сликање и да је врло посвећен свом хобију и стварању уметничких дела. 

Овај легендарни комичар, уколико остане при свом ставу, недостајаће многима којима је набацивао осмех на лице својим комедијама и имитацијама. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas