Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОЛИВУД

Од сиромашног и несигурног дечака до најплаћеније холивудске звезде: Ове детаље из живота славног глумца нисте знали!

"Можеш да креираш сопствени свет", реченица је којом се славни глумац водио

1614525795_dzim.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /абц неwс
Oglas

Џим Кери, један је од најплаћенијих комичара, а пут до Холивуда није био нимало лак. Славни глумац, имао је веома тешко детињство, а заједно са својом породицом живео је у великој беди, па је заједно са породицом једно време био приморан да живи у напуштеној приколици.

Прочитајте још:  "Само глуп човек оставио би Дајану због Камиле": Овако је принц Филип писао писма покојној Лејди Ди

Цела породица напорно је радила на чишћењу фабрике и фабричких машина како би преживели. Џим је као дете био веома стидљив и несигуран у себе, па је све то заменио прављењем смешних гримаса, што га је касније и прославило.Прво је наступао у торонтским клубовима као комичар, чиме је својој породици поправио мал финансијску ситуацију.

Са 16 година избачен је из школе, а са 18 је кренуо у Холивуд. Почетком осамдесетих снима свој први целовечерњи филм “Упознати Џенет” где глуми неуспешног комичара Тонија Моронија.

Осамдесете нису биле баш успешне године за Џима, те је упао у тешку депресију, али није посустајао, те са доласком деведесетих расте и његова каријера, најпре у филму “Аце Вентура”, а касније, велике филмске улоге само су се ређале. Занимљиво је да већину ликова које је тумачио, били су обични људи чији је живот променила нека натприродна сила, а скоро у сваком филму постоји сцена где је у купатилу.

Прочитајте још: Ћерка Ђорђа Балашевића видно узнемирена: У страху од криминалаца хитно се огласила! (ФОТО)

Иако је имао тешко детињство, Кери никада није престао да верује у себе и да се труди, а награђен је светском славом и титулом једног од најбољих светских комичара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas