Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КРАЉ КОМЕДИЈЕ

Џим Кери честитао себи 60. рођендан у ПРЕСМЕШНОМ видеу: Глумац се два пута женио, а ево како изгледа његова ЋЕРКА (ФОТО/ВИДЕО)

Џим Кери је показао да није изгубио смисао за хумор пошто је објавио забаван снимак како би прославио свој 60. рођендан.

1642496597_pjimage---2022-01-18T100306.025.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Холивудски глумац је познат по свом шаљивом понашању у филмовима као што су  "Liar Liar" и "Dumb & Dumber", а у понедељак је на Твитеру пожелео себи срећан рођендан.

Ушао у седму деценију

Позирао је као стари крезуби човек док је снимао смешни скеч. Гласом једног старијег човека он је шаљиво рекао: „Имам 60 година и секси сам! А вечерас једем крем кукуруз и процеђене брескве“.

Направио је низ смешних лица док је снимао кратки снимак у лежерној сивој мајици. Дотакао се и рођенданске прекретнице у наслову за пост: "'Мој рођендан! Уууу! Ја сам стар, али сам златан! Волим вас све!!!"

Обожаваоци су брзо поделили своју захвалност на његовој објави, а истовремено су оставили рођенданске жеље. Комичар Џо Гато, написао је: "Срећан рођендан Џиме. Хвала на деценијама смеха и инспирације." Амерички јутјубер Киан Лоули написао је: „Срећан рођендан тата, прошло је доста времена откако нисмо разговарали. Надам се да сте добро и уживајте у кукурузу.“

У касним деведесетим и раним двехиљадитим годинама, Џим је био у јавној вези са глумицом Рене Зелвегер

Канадско-амерички глумац, чије је право име Џејмс Јуџин Кери, деценијама је звезда на великом платну, са сјајним филмовима у његовом ЦВ-у, укључујући The Mask, How the Grinch Stole Christmas и The Cable Guy.

Био је ту и Ace Ventura, филм који му је помогао да се утврди као светска звезда док је играо улогу ексцентричног детектива за животиње који има задатак да пронађе отетог делфина.

Прочитајте још: Ово је МАЈКА МИРКЕ ВАСИЉЕВИЋ: Бави се НЕОБИЧНИМ послом, а ево како ИЗГЛЕДА (ФОТО)

Добио је признања и за озбиљније улоге у филмовима „Труманов шоу“, „Човек на месецу“ и „Бетмен заувек“. За улогу у филму „Човек на месецу“ добио је награду Златни глобус, у категорији „Најбољи глумац“.

Детињство провео у немаштини

Кери је рођен у Торонту, предграђу Њумаркета у Онтарију, Канади. Његова мајка, Кетлин је била домаћица а отац, Перси Кери музичар и рачуновођа. Његови родитељи су били заљубљеници у уметност. Често су имали проблема са новцем па је тако породица пролазила кроз периоде сиромаштва и благостања. Џим је чак један период детињства провео радећи осмосатне смене у фабрици, док је заједно са породицом неко време живео и у комбију.

28. септембра 2015. године, глумчева бивша девојка, Кеторина Вајт је пронађена мртва након предозирања

Са десет година написао је писмо Керол Бурнет која је имала улогу у његовој омиљеној емисији „Керол Бурнет шоу“, истичући да је он већ постао мајстор импресија, те да би му требали доделити главну улогу у емисији. Добио је службени одговор на своје писмо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jim Carrey (@jimcarreyes)

Џим има старијег брата Џона и две старије сестре, Патришу и Риту. Од малих ногу обожавао је комедију и да засмејава укућане. Учитељице су му после наставе допуштале да изводи своје наступе како би одобровољио ученике.

Његове познате експресије лица стекао је вежбајући пред огледалом, што му је касније помогло и да постане познати глумац. Његова породица се за време његових тинејџерских дана преселила у Скарборо у Онтарију где је он похађао Агинкорт институт, након чега је у Северном Јорку ишао у  католичку основну школу. У Бурлингтону је похађао средњу школу коју је напустио, те почео озбиљно да се бави комедијом.

Турбулентан љубавни живот

Кери је био ожењен два пута. Први пут са глумицом Мелисом Вомер, са којом се оженио 28. марта 1987. године. Заједно имају ћерку по имену Џејн Ерин Кери, која је рођена 6. септембра 1987. године. Она се 2012. године појавила у такмичењу емисије „Амерички идол“. Пар се развео 1995. године.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jim Carrey (@jimcarreyes)

Само годину дана касније, Кери се оженио колегиницом са филма „Глуп и глупљи“, по имену Лорин Холи. Брак им је трајао мање од годину дана.

У касним деведесетим и раним двехиљадитим годинама, Џим је био у јавној вези са глумицом Рене Зелвегер, са којом је сарађивао на филму „Ја, ја и Ирена“. Били су верени од 1999. до 2000. године.

2005. године, упознао је манекенку и глумицу Џени Мекарти, те је објавио њихову везу у јуну 2006. године. Четири године касније, пар је објавио да је њиховој вези дошао крај. Иако се у медијима свашта спекулисало, остали су пријатељи и после прекида.

28. септембра 2015. године, глумчева бивша девојка, Кеторина Вајт је пронађена мртва након предозирања. Пар се упознао 2012. године. Кери је носио њен сандук на сахрани у Капавајту. Наредне године, Марк Бартон, муж глумице је тужио Џима јер је сматрао да је он захваљујући свом богатству илегално набавио дрогу којом се она предозирала. Иако је Кери негирао оптужбе, у октобру исте године, њена мајка је такође поднела тужбу у којој наводи како је глумац намерно сакрио резултате теста који показују да је имао полно преносиве болести. Тужба је одбачена у јануару 2018. године.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jim Carrey (@jimcarreyes)

Познато је да се Џим много година борио са депресијом, због чега је узимао лекове. У медијима је изјавио како више не користи никакве лекове ни стимулансе, па чак ни кафу. У октобру 2004. године добио је америчко држављанство, а поред тога задржао је и канадско. 

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas