Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НАС ДВОЈЕ ПОДНОСИМО СВЕ": Тијана Дапчевич је љубав свог живота пронашла на утакимици, а заједно су победили много изазова

Медији су једно време причали како је Тијану супруг преварио са конобарицом

1710497307_0c6bfb0d1077169cc1d020dd42843d4a02a4bc32.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Тијана Дапчевић, више од две деценије ужива у складном браку, упркос бројним изазовима са којима су она и њен супруг Милан, морали да се суоче.

Прича овог љубавног пара, отпочела је на једној утакмици у Сомбору давних дана, а они су након неколико дана везе, одлучили да крену да живе под истим кровом, неколико година касније, крунисали су своју љубав браком.

Тијана је више пута имала брачне кризе, због којх је њхова љубав била на тесту, а како се тада писало, њен супруг Милан је био ухваћен у акцији са једном конобарицом, међутим Тијана је тада "зажмурела" на једно око.

Након пар година одјекнула вест да је брак поново на удару, због чега је певачица спаковала ствари и отишла из куће.

Након само неколико дана, прича је ипак добила срећан крај, јер је одлучила да свој брак сачува и да му нову шансу.

Тијана је на свом Фејсбук налогу једном приликом говорила о свом односу са Миланом, а том приликом им је била и годишњица брака:

– Моја мајка (много пре него што је то постала) је читала приповетку Ђуре Јакшића о Тијани која је била заљубљена у Милана. Због те, Ђурине Тијане, касније је одлучила да и ја треба да се зовем тако… Две школе, једну академију и неколико “љубави” касније, упознала сам Милана на месту на ком нисам ни знала да умем да будем (кошаркашка утакмица), јер спорт не подносим. Од тада, нас двоје подносимо све. И од тада ми све мисли почињу множином… Срећна нам 18. годишњица, љубави – написала је Тијана тада године на друштвеним мрежама.

Подсетимо, последњих неколико година, Милан је упловио у нови бизнис који нема везе са музиком - пољопривреду, у коме ужива.

- Он се бави пољопривредом у последњих неколико година,па ми у шали каже: “Јупи, коначно не морам нигде да идем са тобом и да се сликам. Јао, не питај ме ништа, само дајем и дајем, разумеш ме. Али хвала Богу, ове године се очекује први прави род- рекла је једном приликом Тијана.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas