Oglas
· · Komentari: 0

"NAS DVOJE PODNOSIMO SVE": Tijana Dapčevič je ljubav svog života pronašla na utakimici, a zajedno su pobedili mnogo izazova

Mediji su jedno vreme pričali kako je Tijanu suprug prevario sa konobaricom

1710497307_0c6bfb0d1077169cc1d020dd42843d4a02a4bc32.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Tijana Dapčević, više od dve decenije uživa u skladnom braku, uprkos brojnim izazovima sa kojima su ona i njen suprug Milan, morali da se suoče.

Priča ovog ljubavnog para, otpočela je na jednoj utakmici u Somboru davnih dana, a oni su nakon nekoliko dana veze, odlučili da krenu da žive pod istim krovom, nekoliko godina kasnije, krunisali su svoju ljubav brakom.

Tijana je više puta imala bračne krize, zbog kojh je njhova ljubav bila na testu, a kako se tada pisalo, njen suprug Milan je bio uhvaćen u akciji sa jednom konobaricom, međutim Tijana je tada "zažmurela" na jedno oko.

Nakon par godina odjeknula vest da je brak ponovo na udaru, zbog čega je pevačica spakovala stvari i otišla iz kuće.

Nakon samo nekoliko dana, priča je ipak dobila srećan kraj, jer je odlučila da svoj brak sačuva i da mu novu šansu.

Tijana je na svom Fejsbuk nalogu jednom prilikom govorila o svom odnosu sa Milanom, a tom prilikom im je bila i godišnjica braka:

– Moja majka (mnogo pre nego što je to postala) je čitala pripovetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana. Zbog te, Đurine Tijane, kasnije je odlučila da i ja treba da se zovem tako… Dve škole, jednu akademiju i nekoliko “ljubavi” kasnije, upoznala sam Milana na mestu na kom nisam ni znala da umem da budem (košarkaška utakmica), jer sport ne podnosim. Od tada, nas dvoje podnosimo sve. I od tada mi sve misli počinju množinom… Srećna nam 18. godišnjica, ljubavi – napisala je Tijana tada godine na društvenim mrežama.

Podsetimo, poslednjih nekoliko godina, Milan je uplovio u novi biznis koji nema veze sa muzikom - poljoprivredu, u kome uživa.

- On se bavi poljoprivredom u poslednjih nekoliko godina,pa mi u šali kaže: “Jupi, konačno ne moram nigde da idem sa tobom i da se slikam. Jao, ne pitaj me ništa, samo dajem i dajem, razumeš me. Ali hvala Bogu, ove godine se očekuje prvi pravi rod- rekla je jednom prilikom Tijana.

(Alo)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas