Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДИЈЕТА ТИЈАНЕ ДАПЧЕВИЋ: Исхрана која јој је помогла да се отараси сувишних килограма - "Имала сам крофне на ногама"

Тијана Дапчевић је одлучила да промени начин исхране како би своју линију довела до савршенства

1709739681_Foto-Ataimages.rs-Tijana-Dapcevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Тијана Дапчевић за само четири месеца, смршала је 15 килограма. Како је једном приликом испричала, уз балансирану исхрану и мало физичке активности килограми су се истопили.

- Одлучила сам се на тај корак кад сам увидела да се не осећам више добро у својој кожи, као и да не могу да уђем у одређене комаде гардеробе- испричала је Тијана једном приликом.

- Моја исхрана се заснива на избалансираним оброцима. Једем прегршт поврћа и воћа, мало меса, сигурно двапут недељно конзумирам рибу. Никада нисам гладна јер једем буквално све осим одређених намирница које ми сметају - објаснила је певачица и открила да тесто не једе, а када су у питању млечни производи дозвољен је само млади сир.

Иначе, певачица Тијана Дапчевић имала је и велике здравствене проблеме због којих је морала на операцију.

Тијана је имала проблем са проширеним венама и бројним компилкацијама, па је све морало да се реши операцијом, а како би помогла женама које се сусрећу са сличним тегобама, певачица је одлучила да подели своје искуство.

- Имала сам крофне на ногама. То је оно кад попусти зид, а у једном тренутку је попустио, и ја сам то окарактерисала да имам крофне на ногама. Међутим, то није био једини проблем. Ноге су ми отицале, имала сам болове, ноћу су ме будили грчеви… Када сам урадила доплер, доктор ми је рекао ‘Ово је требало да урадимо пре годину дана, ја не знам шта ти чекаш' - објаснила је певачица, па додала да је једино решење била операција.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas