Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Наша позната глумица проговорила о борби са раком и открила на шта је прво помислила

Глумица описала тешке тренутке кроз које је прошла

1631637054_glumica.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Глумица Сузана Петричевић открила је како је текла њена борба са карциномом дојке од тренутка кад је напипала квржицу и добила дијагнозу до операције и процеса излечења, а све се десило 2016. године.

Прочитајте још: Верица Ракочевић проговорила о разводу: Ево шта је права истина

- Доста сам активна и навикла сам да све постижем. Али у априлу сам осетила изненадни умор, нападе слабости и поспаност. Наравно, приписала сам их пролећу и крштеници. То је била грешка. Никада не занемарујте симптоме умора. Дошло је лето, одмор са породицом. Долазим са плаже, журно утрчавам јер ме чека припремање вечере за породицу. Улазим под туш и први пут тада прелазим руком преко мале квржице на самом дну дојке. Помислим ребро, увек сам имала узражена ребра. Завршим с тим и отрчим у кухињу - прича Сузана и наставља:

- Тек када сам трећи пут напипала то "ребро" родила се сумња. Прошло је неколико дана на мору, било је дивно, само се јављала та једна лоша помисао, кратка и брза, и одмах друга, умирујућа, да ћу за неколико дана бити у Београду и отићи на преглед. Никоме ништа нисам говорила, нисам желела да их узнемирим и покварим им летовање. Сада се себи смејем због тога, али то сам ја.

- Када сам добила дијагнозу карцином дојке, била сам необично мирна, ни данас то себи не умем да објасним. Као да је било логично, тако сам то мирно примила, као да сам упућена код стоматолога, а не на Институт за онкологију са назнаком “хитно” - прича Сузана.

Када је сазнала за дијагнозу, прво је помислила на ћерку Теу

- Никада нисам имала јаче осећање мајчинске бриге за Теу ако се мени нешто деси. Моја ћерка, иако у браку и мајка двоје деце, веома је млада. На памет су ми падала упутства која треба да јој дам, па се предомислим да јој не бих отежавала. Ноћи су ми мисли биле најгоре, а дању, пред њима сам се понашала као да идем на операцију крајника. За болницу сам се спремала као да идем на краћи пут, па да нешто не заборавим. Нисам показивала емоције. Кажу да је то одбрамбени механизам. Касније су ми Теа и Петар рекли да дуго нису ни схватили шта се у ствари догађа - рекла је она.

Прочитајте још: Након лета у Београду КЕЈТ ХАДСОН се верила: Сада је и званично (ФОТО)

 

- Оперисана сам 15 новембра, урађена ми је потедна операција дојке и лимфног чвора испод пазуха. Никада нећу заборавити тренутак када ми је после буђења лекар саопштио да су ми лимфни чворови чисти, али да ипак морамо да сачекамо хистопатологију. Његова прогноза ипак је била позтиивна. Тих 15 дана чекања били су ми најдужи у животу - открива Сузана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas