Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Наставница из КУРСАЏИЈА У КОЈУ ЈЕ ПУЦАО ВЕРЕНИК данас живи пуним плућима: "Гледам само на будућност" (ФОТО)

Те трагичне 2017. године глумицу Ивану Панзаловић је вереник покушао да убије, пуцавши јој у главу, а онда извршио самоубиство.

1700469021_Untitled.jpg
Фото: принтсцреен/ Инстаграм/ Ивана Панзаловиц
Oglas

Ивана коју јавност памти по улози наставнице у серијалу "Курсаџије", сада живи пуним плућима и покушава да заборави на језиву ситуацију коју је доживела, а глумица је једном приликом говорила о немилом догађају

- Заправо ја не волим да говорим и не говорим о томе. Важно ми је оно што радим и томе сам посвећена. Присутна сам само у садашњем тренутку и гледам само на будућност - изјавила је Ивана за "Србију Данас".

- Размишљала сам колико ће ме пратити питање о немилом догађају и онда се природно намеће да то није нешто што могу да негирам, јер, ето десило се. Оно што могу јесте да се не враћам на те мисли и успевам у томе. У почетку је било много тешко. Имам пре свега дивну породицу, која је увек уз мене, пријатеље који су ми много помогли, и вечито ћу им бити захвална. Требало је много труда да се скрену мисли и да се опоравим, али и времена – истиче глумица и додаје да је потражила и помоћ стручног лица - говорила је потом Ивана за "Блиц", па наставила:

- Наравно да сам имала и помоћ стручних лица, у виду психотерапије, и то не треба да буде табу тема. Такође, важан издувни вентил за мене је физичка активност, редовни тренинзи, читала сам књиге, гледала филмове, али сам врло брзо потом и почела да радим. Неке колеге су ми пружиле руку спаса, звале на пројекте, а рад је лек. Жао ми је што се много лоших сценарија тог типа дешава свуда око нас. Младе девојке и жене треба да воде рачуна о себи у сваком смислу и да буду јако опрезне - рекла је Ивана.

Млада и атрактивна глумица, веома је активна на друштвеним мрежама, па свакодневно имамо прилику да је видимо у разним издањима, а у коментарима јој редовно поручују да је изузетно згодна.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas