Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Нашу певачицу МУЖ покушао да УБИЈЕ: "Лупао је на прозоре, а потом скочио на хаубу"

Певачица Наташа Ђорђевић прошла је кроз агонију када је невенчани супруг ударио својим аутомобилом у њен, желећи да јој науди

1660822229_natasa.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Наташа Ђорђеић, била је једна од омиљених певачица, али се ођедном повукла са сцене и јавности. Како је открила, њеном нестанку претходило је неславно искуство са супругом, који је малтретирао.

Прочитајте још: За њу је време стало: НЕДА УКРАДЕН никад лепша у осмој деценији живота, прославила рођендан са унуцима (ФОТО)

Њен бивши невенчани супругу, покушао је да је убије, тако што је желео да аутомобил којим је она управљала изгура са пута, на срећу и захваљујући прибраности избегла се трагедија.

- Искочио из жбуња, почео да лупа у прозор, а онда скочио на хаубу. Брзо сам дала гас и почела да бежим, али је он ушао у свој аутомобил и кренуо за мном. После неколико минута ме је стигао и почео да својим аутомобилом постранце удара у мој покушавајући да ме изгура са пута. У једном тренутку, била сам сигурна да ћу погинути и да се неће зауставити док ме не убије. Међутим, срећа и присебност су ме ипак спасли - нагласила је једном приликом певачица.

 

Одлучила да се врати на музичку сцену

Након пакла који је преживела, вратила се музици, ускоро ће публику и подсетити на своје највеће хитове:

- Нисам никада била од оних певача који воле да су у свему томе, постоје они којима је то занимљиво, али ја сам много тешко подносила све што није истина. Ја сам знала да се нервирам, патим, да плачем, ма нервирала сам се на сваки лош коментар - испричала је певачица за "Грандонлине" иако тврди да је временом научила да се носи са мишљењем других људи, ма какво оно било.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas