Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Наташа Беквалац о насиљу које је претрпела: "Било је понжавајуће, стидела сам се да кажем родитељима"

Певачица не крије да је била злостављана када је била у основној школи

1662287971_natab.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Наташа Беквалац испричала је да је била жртва злостављања током школовања:


- У основној школи сам трпела злостављање. Постојала је нека група, као што и у свакој школи постоје групе. Они су мене неколико пута малтретирали, ударали, ћушкали, није било ништа престрашно, али је било поприлично понижавајуће - започела је причу певачица, па додала да се стидела да каже родитељима:

- Стидела сам се да испричам родитељима јер сам хтела сама да изађем на крај с тим. Делом због тога, а делом јер сам знала да ћу да испаднем нека кукавица у друштву - рекла је за "Републику".

Прочитајте још: "Јако образована али и пресликана отац": Сина легендарног БОРЕ ТОДОРОВИЋА сви знамо, али да ли сте знали чиме се бави и како изгледа његова ЋЕРКА ДАНА?

Осврнула се и на свој љубавни живот и да ли се каје због нечега:

- Па нисам се никад кајала што ми ниједна љубав није опстала, већ сам се покајала што сам била веома отворена када је мој љубавни живот у питању. Генерално сам веома искрена особа. Малопре ми је и Кристина рекла: "Молим те, можеш ли да не испричаш то и да не будеш толико отворена. Нису сви људи исти..." Имам 42 године и она ми каже да неке ствари не говорим. Грешке које сам направила, односно злоупотребе које сам имала с друге стране, нису као код нормалних људи. Само када си искрен и отворен нико не може да те повреди - признала је за поменути медиј.

Прочитајте још: Мало ко зна да је он муж Маје Николић: У браку су 23 године, а водитељка о њему има само речи хвале (ФОТО)

Светла тачка у животу и њена највећа радост су ћерке Хана и Катја:

- Мислим да сам нежна мама. Код својих ћерки не видим мане јер су препуне врлина. Не знам да ли је код сваке маме тако, али ја, ако сам нечим очарана, то су моја деца. Не бих волела да моје ћерке наследе моју особину - неодговорност, коју сам раније имала. Сада то више немам, војник сам, али ми је требало времена да то избацим из себе - сматра певачица.

Открила је због чега не воли епитет "Новосадска барбика":

Не знам колико ми то свих ових година прија да ме називају Новосадска Барбика. Знамо сви шта је Барбика. Барбика је лутка. Да ли лутка има душу? Нема. Да ли је она ствар с којом се играју деца или одрасли... Ако ћемо на тај начин да гледамо. А ако ћемо да гледамо на овај, на који мислим да гледа већина људи, а то је лепа као лутка, онда ОК. Мада, оптерећујуће је и то јер не сматрам себе прелепотицом - закључила је Беквалчева.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas