· · Коментари: 0

"Називали су ме сељанчицом": Мирка Васиљевић открила како су је вршњаци третирали у школи

Једна од наших најлепших глумица проговорила о свом периоду одрастања

1659177252_mirkav.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Балканском улицом

Мирка Васиљевић остварила је велики успех у глумачкој каријери још као врло млада, а сада је открила да се у детињству сусретала са вршњачким насиљем.

- Са пет година сам почела да се бавим манекенством и водитељством и већ када сам дошла у први разред била сам мало другачија од остале деце. Увек сам волела мало другачије да се облачим, могла сам да изнесем нешто несвакидашње. Разликовала сам се од деце јер сам тад већ ишла на фолклор, због чега сам добијала разне шале на свој рачун: да сам сељанчица, да играм у опанкама… Али увек их је мој живот демантовао, јер ја одем месец и по на турнеју у Мексико – присетила се глумица једном приликом.

Прочитајте још: Водитељка је откила да је пријављивала насиље полицији: Све се окончало УБИСТВОМ, Наташа посећивала психолога

Након четири порођаја, глумица и даље има завидну фигуру, а Мирка је једном приликом открила у чему је тајна:

- Ја сам врло самокритична и често налазим нешто што ми не одговара на свом телу. Не сматрам то неким великим проблемима који не могу малим корекцијама да се доведу у ред, као на пример појачана теретана, редуковање исхране и ранији одлазак на спавање. Мислим да је то јако битно, а да сви занемарујемо. Увек када погледам неке фотографије од пре неколико година схватим да оно што сам тада себи замерала уопште није било тако. Често сам мислила да сам гојазнија него што треба, а сада схватам да то нисам била, или сам мислила да ми је кратка коса, а заправо је дужа него сада. Протекле четири године сам интензивно тренирала, па сам сада у трудноћи направила малу паузу. И током ње сам водила рачуна о исхрани, нисам се преједала, али сам водила рачуна да буде добро и мени и беби и да она добија све што јој је потребно. Нажалост, свесна сам да је паузи дошао крај, не могу да приуштим себи да чекам сваки наредни понедељак како бих почела, јер тада он никада неће доћи. Дисциплина је кључ свега. Морам да поменем и генетику - рекла је она тада.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.