· · Komentari: 0

Voditeljka otkrila da je prijavljivala nasilje policiji: Sve se okončalo UBISTVOM, Nataša posećivala psihologa

Naša poznata voditeljka otkrila je da će uvek pamtiti jedan nemili događaj

1659168815_296160538_745774333388606_2085979233750365523_n.jpg
Foto: V. Danilov

Nataša Aksentijević, voditeljka emisije "DNK", otkrila je jedan šokantni detalj. Naime, desilo se ubistvo u kom su akteri bili učesnici pomenute emisije. Ona je policiji prijavila nasilje kada je primetila određene situacije.

- Imala sam to loše iskustvo radeći emisiju DNK. Posle jednog razgovora sam prijavila nasilje policiji, ali ne službi za socijalni rad i oni na to nisu odreagovali i posle određenog vremena se dogodilo ubistvo - ispričala je Nataša za "Blic".

Kako se ubistvo dogodilo nakon te prijave, ona se osećala krivom što to nije mogla da spreči:

- Imala sam veliki problem, a mislila sam da sam ja krivac. U stvari, da sam ja odgovorna u tom smislu da sam mogla to da sprečim, priznala je.

Zbog svega toga, posećivala je psihologa jer joj je cela situacija teško pala:

- Kroz razgovore sa psihologom dođete do toga da vi to ne možete da sprečite. Nikako. Ali, da su institucije mogle da spreče, da su možda mogli da reaguju na tu moju prijavu, a ne da prokomentarišu "znamo, znamo, on je nasilnik" - ispričala je Nataša za "Kurir", o tom događju koji se desio pre 7 godina.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.