Oglas
· · Komentari: 0

"Nazivali su me seljančicom": Mirka Vasiljević otkrila kako su je vršnjaci tretirali u školi

Jedna od naših najlepših glumica progovorila o svom periodu odrastanja

1659177252_mirkav.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Balkanskom ulicom
Oglas

Mirka Vasiljević ostvarila je veliki uspeh u glumačkoj karijeri još kao vrlo mlada, a sada je otkrila da se u detinjstvu susretala sa vršnjačkim nasiljem.

- Sa pet godina sam počela da se bavim manekenstvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred bila sam malo drugačija od ostale dece. Uvek sam volela malo drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje. Razlikovala sam se od dece jer sam tad već išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne šale na svoj račun: da sam seljančica, da igram u opankama… Ali uvek ih je moj život demantovao, jer ja odem mesec i po na turneju u Meksiko – prisetila se glumica jednom prilikom.

Pročitajte još: Voditeljka je otkila da je prijavljivala nasilje policiji: Sve se okončalo UBISTVOM, Nataša posećivala psihologa

Nakon četiri porođaja, glumica i dalje ima zavidnu figuru, a Mirka je jednom prilikom otkrila u čemu je tajna:

- Ja sam vrlo samokritična i često nalazim nešto što mi ne odgovara na svom telu. Ne smatram to nekim velikim problemima koji ne mogu malim korekcijama da se dovedu u red, kao na primer pojačana teretana, redukovanje ishrane i raniji odlazak na spavanje. Mislim da je to jako bitno, a da svi zanemarujemo. Uvek kada pogledam neke fotografije od pre nekoliko godina shvatim da ono što sam tada sebi zamerala uopšte nije bilo tako. Često sam mislila da sam gojaznija nego što treba, a sada shvatam da to nisam bila, ili sam mislila da mi je kratka kosa, a zapravo je duža nego sada. Protekle četiri godine sam intenzivno trenirala, pa sam sada u trudnoći napravila malu pauzu. I tokom nje sam vodila računa o ishrani, nisam se prejedala, ali sam vodila računa da bude dobro i meni i bebi i da ona dobija sve što joj je potrebno. Nažalost, svesna sam da je pauzi došao kraj, ne mogu da priuštim sebi da čekam svaki naredni ponedeljak kako bih počela, jer tada on nikada neće doći. Disciplina je ključ svega. Moram da pomenem i genetiku - rekla je ona tada.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas