Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕ ИГРАЈТЕ СЕ СА МНОМ": Џенифер Лопез послала јасну поруку свим женама којима се свиђа Бен Афлек (ВИДЕО)

Џенифер Лопез је открила да је заправо јако љубоморна особа

1708169842_Foto-Profimedia-Printscreen-X-HodaAndJenna.jpg
Фото: Профинедиа, Принтсцреен/ X - ХодаАндЈенна
Oglas

Џенифер Лопез признаје да је љубоморна на жене које флертују са Беном Афлеком, и послала је упозорење дамама које покушавају да привуку његову пажњу.

Током појављивања у емисији Тодаy Wитх Хода & Јенна у четвртак звезда Маррy Ме филма, Џенифер Лопез играла је игру под називом „Ово сам ја… сада или онда?“ инспирисана њеним новим албумом, Тхис Ис Ме… Ноw. Домац́ин Хода Котб постављала јој је питања и даме су одређивале да ли их описује сада или тада.

 

Када је Котб питала да ли „постаје љубоморна ако крене на твоју значајну другу особу“, Лопез се намрштила и одмах подигла таблу на којој је писало „САДА“.

Јасно је ставила до знања да је озбиљна у погледу заштите Афлека (51) и рекла: „Не играј се са мном. Не играј се са мном."

Затим је Котб наставила и питала: „Шта би ти урадила да неко почне да флертује са Беном?“

„Пре свега, ја сам љубавник, а не борац, али ц́у им дати до знања на веома елегантан и женствен начин да одступе до краја“, рекла је Лопез.

Лопез и Афлек су се венчали у јулу 2022, 18 година након што су отказали своје прво планирано венчање 2004. Након што су се упознали на снимању Ђилија 2001, почели су да се забављају и објавили веридбу у новембру 2022. Њихово венчање је било планирано за 14. септембар 2003. две звезде су то отказале и на крају завршиле своју везу у јануару 2004.

Обоје су наставили са другим људима. Афлек је био у браку са Џенифер Гарнер од 2005. до 2018. са којом има троје деце, Вајолет, Серафину и Семјуела. Лопез и Марк Ентони венчали су се 2004. године, дочекавши близанце Еме и Макса 2008. Пар се развео 2014. године.

Афлек је раније говорио о томе зашто његова веза са Лопезом није успела први пут.

„Мислим да смо Џен и ја направили грешку јер смо се заљубили, били смо узбуђени и можда превише приступачни“, рекао је Афлек током интервјуа за британску ТВ серију уживо 2008. „Мислим да нико од нас није очекивао степен до којег би заузео свој свет.”

(Wантед)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas