Oglas
· · Komentari: 0

"NE IGRAJTE SE SA MNOM": Dženifer Lopez poslala jasnu poruku svim ženama kojima se sviđa Ben Aflek (VIDEO)

Dženifer Lopez je otkrila da je zapravo jako ljubomorna osoba

1708169842_Foto-Profimedia-Printscreen-X-HodaAndJenna.jpg
Foto: Profinedia, Printscreen/ X - HodaAndJenna
Oglas

Dženifer Lopez priznaje da je ljubomorna na žene koje flertuju sa Benom Aflekom, i poslala je upozorenje damama koje pokušavaju da privuku njegovu pažnju.

Tokom pojavljivanja u emisiji Today With Hoda & Jenna u četvrtak zvezda Marry Me filma, Dženifer Lopez igrala je igru pod nazivom „Ovo sam ja… sada ili onda?“ inspirisana njenim novim albumom, This Is Me… Now. Domaćin Hoda Kotb postavljala joj je pitanja i dame su određivale da li ih opisuje sada ili tada.

 

Kada je Kotb pitala da li „postaje ljubomorna ako krene na tvoju značajnu drugu osobu“, Lopez se namrštila i odmah podigla tablu na kojoj je pisalo „SADA“.

Jasno je stavila do znanja da je ozbiljna u pogledu zaštite Afleka (51) i rekla: „Ne igraj se sa mnom. Ne igraj se sa mnom."

Zatim je Kotb nastavila i pitala: „Šta bi ti uradila da neko počne da flertuje sa Benom?“

„Pre svega, ja sam ljubavnik, a ne borac, ali ću im dati do znanja na veoma elegantan i ženstven način da odstupe do kraja“, rekla je Lopez.

Lopez i Aflek su se venčali u julu 2022, 18 godina nakon što su otkazali svoje prvo planirano venčanje 2004. Nakon što su se upoznali na snimanju Đilija 2001, počeli su da se zabavljaju i objavili veridbu u novembru 2022. NJihovo venčanje je bilo planirano za 14. septembar 2003. dve zvezde su to otkazale i na kraju završile svoju vezu u januaru 2004.

Oboje su nastavili sa drugim ljudima. Aflek je bio u braku sa Dženifer Garner od 2005. do 2018. sa kojom ima troje dece, Vajolet, Serafinu i Semjuela. Lopez i Mark Entoni venčali su se 2004. godine, dočekavši blizance Eme i Maksa 2008. Par se razveo 2014. godine.

Aflek je ranije govorio o tome zašto njegova veza sa Lopezom nije uspela prvi put.

„Mislim da smo Džen i ja napravili grešku jer smo se zaljubili, bili smo uzbuđeni i možda previše pristupačni“, rekao je Aflek tokom intervjua za britansku TV seriju uživo 2008. „Mislim da niko od nas nije očekivao stepen do kojeg bi zauzeo svoj svet.”

(Wanted)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas