· · Коментари: 0

"Не подносим алкохол, али пио сам да се докажем": Мирослав Илић признао - "У једном пијанству спалио сам супрузи гардеробу" (ФОТО)

Певач открио мало познате детаље из приватног живота

1670829744_KoncertMiroslavaIlica10091211.jpg
Фото: А. Станковић

Миролсав Илић рекао је у емисији Сценирање да се не одриче ничега из своје биографије, па ни како он каже "епизодица" везаних за пијанство. Певач не конзумира алкохол од 1989 године, али се у емисији осврнуо на период када му чаша није била страна.

- Нисам имао епизоде да два или три дана седим у кафани. После пијанства лечио бих се три месеца. Ја пиће не подносим, али знате како млад човек каже себи - Шта не можеш?! Можеш! - па се онда такмичиш са собом и са другима - каже илић.

На питање водитељке да ли је истина да је својевремено у пијаном стању запалио гардеробу своје супруге јер је она говорила како нема шта да обуче, певач је одговрио потврдно.

Прочитајте још: Снежана Ђуришић о свом ИЗАБРАНИКУ: Након СМРТИ мужа, певачица је ипак пронашла срећу

- Истина је. Десило са баш тако како си прочитала. Има једна изрека код мене у Мрчајевцима која каже: "Све што воко буче, баца на своја плећа". Ту се мисли на вола који кад удара роговима у пластове сена он трзајима главе уназад баца то сено које онда пада по њему. Е то вам се односи на те моје "епизодице", па се надовезао:

Ја их се не одричем. И оне су биле људске. Замисли будалу која дође и спали супурзи гардеробу јер је љут. Срећа па тад и нисмо имало много неке гардеробе. Данас би то било другачије, имало би другу вредност - рекао је превач.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.