Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не знам на какву непријатну ситуацију мисли": Лечић одговорио Анђели Јовановић - "Видео сам је једном у животу"

Бранислав Лечић је одговорио на оптужбе Анђеле Јовановић и нагласио да је она била предмет његовог интересовања само у глумачком смислу

1709637961_Foto-Ataimages.rs-Branislav-i-Andjela.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумац Бранислав Лечић поново се огласио за Информер након што је тужио глумицу Анђелу Јовановић због тога што је одбила да глуми са њим у серији "Радио Милева".

Наиме, глумица тврди да је одбила да се са њим појави на сету зато што је имала лоше искуство са њим и како каже, раније је доживела сексуално узнемиравање од Лечића.   

Глумац се јуче огласио где је потврдио да ју је тужио, јер му је Анђела одузела право на рад, а сада је поново решио да до детаља објасни шта се десило. 

- Не знам на какву непријатну ситуацију Анђела мисли из прошлости. Ми смо се видели само једанпут у животу. Било је то пре девет или десет година. То је био први и једини пут. Хтео сам да радим једну представу и једну од улога сам хтео да наменим њој. Имали смо разговор лице у лице у којем сам процењивао да ли је спремна и способна за улогу коју сам јој наменио. То је била редитељска провера, један опуштен разговор, нормалан, без икаквих сексуалних асоцијација, илузије или било чега што би асоцирало на сексуално. Нити сам је додиривао, нити је она мене додиривала - тврди Лечић за Информер.

Како каже, после тога се више никада нису чули, нити ју је звао, нити јој је слао поруке. 

- У међувремену нисам реализовао ту представу, али желим да је реализујем зато нећу да причам о којој представи се ради. Једну од улога хтео сам да неменим њој јер сам мислио да би могла да је одглуми. Очигледно је да је она то себи исконструисала јер јој вероватно треба неки аргумент. Потпуно несхватљиво шта људи раде, то је болесно. 

Глумац нам је рекао и да га нису контактирали родитељи Анђеле, иначе познати глумци Драган Јовановић Гаги и Бранка Пујић. 

- Нису ме контактирали њени родитељи, ни Гаги, ни Бранка. немају разлога јер ништа лоше нисам урадио. Анђела уопште није била предмет мог интересовања ни у ком смислу осим у глумачком и да проценим да ли могу да је ангажујем или не.

Додаје и да нема смисла што му је дан пред снимање јављено и то увече да неће моћи да снима "Радио Милеву".

- Већ сам био потписао уговор и свима разгласио. Научио сам текст. Ако је и хтела то да уради, да не снима сцену са мном могла је раније да каже и да то буде пристојно и да каже: "Ја не желим" и то би било океј. Рекао сам продуценту да ако ми се извини за ово што ми је направила да је нећу тужити. Али, она то није урадила и сада има тужбу - закључио је Лечић. 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas