· · Коментари: 0
КОМЕМОРАЦИЈА

"Небо је сачекало да ти деца постану ЉУДИ": После говора Исидорине докторке ЛАВ ЈЕ ПОЧЕО ДА ПЛАЧЕ

Списатељица Исидора Бјелица преминула је после дуге и тешке болести у 52. години живота

1596882747_117336546_3521532951198674_7251809660189082378_n.jpg

Комеморација поводом смрти Исидоре Бјелице, одржава се данас у малој сали Сава центра. Један од најпотреснијих говора одржала је докторка Душица Матковић, која је уједно била и лекар Исидоре Бјелице и са њој пролазила читав пут болести.

Прочитајте још: Зашто СРПСКИ ТУРИСТИ бирају баш ОВО летовалиште? Луксуз, базен спа... а ТЕСТ НА КОРОНУ НЕ ТРЕБА

Прочитајте још: "Била је борац и натерала је смрт да чека": Комеморација поводом смрти Исидоре Бјелице, Лав и Вила ГРЦАЛИ У СУЗАМА (ФОТО)

- Била си као вихор изнад сарајевске малограђанска јавности. Сви су је заводљиви гледали јер је упознавала светске звезде - рекла је Душица и наставила:

Фото: Магазин Новости

- Неподношљива лакоћа постојања је твоја карактеристика. Говорила си: Овај мој обод шешира ме штити од радозналих људи. Уживали смо у малим ритуалима. И најмањи тренутак си претворила у велики. Путовала си са шеширом и говорила "Хеј Душице, људи се сликају са мном, мисле да сам неко!" Не брини за Лаву и Вила, имају дивног оца. Небо је сачекало, они су израсли у велике људе. Увек си била ванвременска. Свемир је вапио за неким таквим попут тебе - рекла је докторка, на Лав је у том моменту почео да плаче.

Прочитајте још: "Тренуци самоће ће нас врло брзо научити..." Последња ПОРУКА Исидоре Бјелице ће се ПРЕПРИЧАВАТИ (ФОТО)

Лав Пајкић је на крају комеморације, позвао све присутне да дођу на Ново гробље, где ће се одржати опело и кремација Исидоре Бјелице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.