· · Коментари: 0

"НЕДОСТАЈАЊЕ": Емотивна порука супруге Маринка Роквића растужила многе (ФОТО)

Бол за супругом не пролази

1664176382_slavica-i-marinko.jpg
Фото: Атаимагес

Славица Роквић, супруга покојног певача Маринка, често своје пратиоце на друштвеним мрежама обавештава о дешавањима из приватног живота и са њима дели срећу и тугу.

Прочитајте још: Овај емотиван детаљ са свадбе сина Шабана Шаулића је свима промакао (ФОТО)

Овога пута, Славица је објавила фотографију са покојним супругом Маринком уз коју је додала и веома емотиван опис:

- Љубав не треба анализирати, објашњавати, поредити, разумети, осуђивати…. На тај начин сагледавања она престаје да буде љубав, прелазећи у филозофију, њу једноставно треба само пустити, нежно ослободити да завлада душом и телом, да се на само њој знан начин укаже међу људима. Понекад је и жртва одраз љубави, пут који само она уме да схвати. Зато у њено име пустимо да потече осећање радости, упркос свему. За све врсте љубави које су прошле, које долазе, а посебно за оне љубави које трају вечно. Недостајање - стоји у опису фотографије, а у коментарима се надовазао и њихов син Никола:

- Љубав никад не престаје, док ће пророштва нестати, језици ће замукнути, знање ће престати - додао је Никола.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.