Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Нега ЛИЦА коју примењујуе Лепа Брена: Године јој не могу ништа, а КОЗМЕТИЧАРА готово да не посећује (ФОТО)

Певачица има специфичну рутину које се стого придржава

1666344385_Foto-Ataimages.rs-Lepa-Brena.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Лепа Брена је напунила 62. године. Рођендан је прославила у Мајамију са својим мужем Бобом Живојиновићем. Певачица изгледа боље него икад, а за њу су године само број.

Певачица је једном приликом открила у чему је тајна њеног младалачког изгледа. Она јако води рачуна о свом изгледу и свакодневно користи препарате за негу коже.

Њена рутина зависи од годишњег доба, а код козметичара скоро да уопште ни не иде.

- Код козметичара не идем готово уопште јер је неговање лица свакодневна потреба. Зими користим јаче и и масније креме, а лети веома лагане и тада је најбоља нега темељно чишћење лица као и наношење серума на лице, врат и деколте - каже певачица.

Прочитајте још: Лепа Брена данас слави 62. рођендан: Певачица УЖИВА са мужем, а честитке само пристижу (ФОТО)

 

Брена наглашава да се минимално шминка током дана.

- Умем да се нашминкам и моја шминка је за дан минимална. Уколико истичем очи, не истичем усне. Волим ефекат смокy еyес и неприметан сјај на уснама или црвени руж када блаже нашминкам очи - објашњава.

Има свој вечерњи ритуал који мора да обави како би легла да спава. Певачица каже да се маже од главе до пете и да ужива у томе.

 - Волим да се мацкам и трацкам, али не могу да заспим док не обавим свој ритуал, док се не намажем од чела до ножних прстију. За мене је то мазање врста медитације која опушта, смирује, и после које се осећам мирисно и неговано у својој кожи - описује певачица.

Она је веома задовољна својим изгледом, а каже да јој у томе много помажу и добра исхрана, као и редовно вежбање.

- Користим ампуле са уљима за предео око очију и цело лице. За дан су то лаганије креме које су ми и подлога за дневну шминку, а и штите од спољних утицаја. Ноћу практикујем креме са јачим компонентама, а уз квалитетан сан, добру исхрану и редовно вежбање ујутро сам задовољна својим одразом у огледалу - закључила је Лепа Брена.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas