· · Komentari: 0

Nega LICA koju primenjujue Lepa Brena: Godine joj ne mogu ništa, a KOZMETIČARA gotovo da ne posećuje (FOTO)

Pevačica ima specifičnu rutinu koje se stogo pridržava

1666344385_Foto-Ataimages.rs-Lepa-Brena.jpg
Foto: Ataimages.rs

Lepa Brena je napunila 62. godine. Rođendan je proslavila u Majamiju sa svojim mužem Bobom Živojinovićem. Pevačica izgleda bolje nego ikad, a za nju su godine samo broj.

Pevačica je jednom prilikom otkrila u čemu je tajna njenog mladalačkog izgleda. Ona jako vodi računa o svom izgledu i svakodnevno koristi preparate za negu kože.

NJena rutina zavisi od godišnjeg doba, a kod kozmetičara skoro da uopšte ni ne ide.

- Kod kozmetičara ne idem gotovo uopšte jer je negovanje lica svakodnevna potreba. Zimi koristim jače i i masnije kreme, a leti veoma lagane i tada je najbolja nega temeljno čišćenje lica kao i nanošenje seruma na lice, vrat i dekolte - kaže pevačica.

Pročitajte još: Lepa Brena danas slavi 62. rođendan: Pevačica UŽIVA sa mužem, a čestitke samo pristižu (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Brena naglašava da se minimalno šminka tokom dana.

- Umem da se našminkam i moja šminka je za dan minimalna. Ukoliko ističem oči, ne ističem usne. Volim efekat smoky eyes i neprimetan sjaj na usnama ili crveni ruž kada blaže našminkam oči - objašnjava.

Ima svoj večernji ritual koji mora da obavi kako bi legla da spava. Pevačica kaže da se maže od glave do pete i da uživa u tome.

 - Volim da se mackam i trackam, ali ne mogu da zaspim dok ne obavim svoj ritual, dok se ne namažem od čela do nožnih prstiju. Za mene je to mazanje vrsta meditacije koja opušta, smiruje, i posle koje se osećam mirisno i negovano u svojoj koži - opisuje pevačica.

Ona je veoma zadovoljna svojim izgledom, a kaže da joj u tome mnogo pomažu i dobra ishrana, kao i redovno vežbanje.

- Koristim ampule sa uljima za predeo oko očiju i celo lice. Za dan su to laganije kreme koje su mi i podloga za dnevnu šminku, a i štite od spoljnih uticaja. Noću praktikujem kreme sa jačim komponentama, a uz kvalitetan san, dobru ishranu i redovno vežbanje ujutro sam zadovoljna svojim odrazom u ogledalu - zaključila je Lepa Brena.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.