Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕКА НАМ СЕ НАЂЕ": Податак о Ланету Гутовићу који до сада није био познат јавности

Колеге Милана Ланета Гутоивћа откриле како је изглеала сарадња са њим

1696323828_Foto-Ataimages.rs-Lane-Gutovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Удружење драмских уметника Србије представило је у Музеју Народног позоришта у Београду монографију "Милан Гутовић", који је постхумно добио Добричин прстен.

О књизи су, поред ауторке Татјане Њежић, говорили и његове колеге и пријатељи Јелисавета Сека Саблић, Татјана Мандић Ригонат, Петар Божовић, професор Станко Црнобрња, Југ Радивојевић и Небојша Дугалић.

Том приликом, открили су многе занимљивости из живота чувеног глумца и великог комичара, Милана Ланета Гутовића.

- Опште је познато да Лане није волео да учи текст. Сећам се, радили смо представу "Лажи и паралажи" и увек је говорио не треба нам толико текста, дај да скинемо и скратимо. Пробе су се сводиле на то да он наручи 40 кафа, иако је била мала подела.

- Ми би га гледали збуњено, а он би говорио: "Нека нам се нађе". Неким причама би нас одводио од главног тока и само би после неких 40 минута питао "Да ли могу да идем? Доста је".

- Дешавало му се и да је умео да прескочи понеку реплику и представа никада не би трајала исто. Некада би је скратио и на 40 минута. Њему се све могло, а таленту се прашта све. Био је чаробан и неко ко би за своје пријатеље урадио све - испричао је Југ Радивојевић и насмејао до суза присутне.

Подсећамо, легендарни глумац преминуо је 25. августа 2021. у 75. години, након борбе са опаком болешћу, а према својој последњој жељи, није сахрањен у Алеји заслужних грађана.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas