Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Некада су бити хит пар у Холивуду са армијом фанова: ГЛУМИЦА СВЕ ВИШЕ ПОДСЕЋА НА МУШКАРЦА, и у вези је са женом (ВИДЕО/ФОТО)

Њихова љубав родила се током снимања мега популарне ''Сумрак саге''

1683108980_Collage-Maker-03-May-2023-11-45-AM-9834-Kristen-i-Rob-Tanjug.jpg
Пхото: Тањуг
Oglas

Бивши партнери су се после дуже времена појавили на истом догађају. Некада су ликови Беле и вампира Едварда, имали армију фанова. Главни глумци у франшизи су Роберт Патинсон и Кристен Стјуарт, били су годинама у центру медијске пажње, како због филмова, тако и због своје везе која се са платна пресликала у стварни живот.

Али њихова љубав била је кратког даха, јер је Стјуарт ухваћена у афери са редитељем Рупертом Сандерсом, који је у то време био у браку. Након тога, Кристин и Роберт су отишли својим путем, остављајући милионску фан-базу сломљеног срца.

Међутим, преокрет се дешава када је глумица јавно открила да је ипак више привлаче жене. Она је од тада била усликана са више различитих партнерки, а сада се појавила на Мет Гали изгледајући као мушкарац. Глумица је била блиска са славним дизајнером Карлом Лагерфилдом, у чију част је био овогодишњи догађај. Са кратком косом, без пуно шминке, и у мушком оделу бренда Шанел, глумица је испоштовала тему али и своју аунтентичност.

Криситн је верена са сценаристкињом Дилан Мајер.


На истом догађају се нашао и њен бивши, Роб Патинсон, који је већ у дугој вези са манекенком Суки Вотерхаус.


Да ли су се бивши партнери срели током гале, и да ли су били изненађени променама, остаје да се питамо...

БОНУС ВИДЕО: 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas