Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СВИ ЧУДАЦИ МЕТ ГАЛЕ: Мачке, Јети, језиве маске и разоткривени интимни делови...да ли су ОНИ промашили тему? (ФОТО/ВИДЕО)

Да ли би се ово Карлу допало?

1683020494_Collage-Maker-02-May-2023-10-50-AM-4576-MET-GALA-NASLOVNA.jpg
Пхото: Тањуг
Oglas

Иако је тема овогодишње модне смотре Метрополитан музеја костима, била ''Карл Лагерфилд: Линија лепоте'', чини се да многи ипак нису погодили дизајнеров модни сензибилитет.
Карл је био један од најпознатијих креатора, па чуди да су неке од званица више биле инспирисане његовом мачком Шупет, а не његовом модном заоставштином. У томе предњачи ексцентрични Џаред Лето, који се дословце појавио као маскота Карлове крзнене љубимице.
Многи нису знали ко се крије иза костима маце, све док глумац није открио свој идентитет.

Иако се Шупет ипак није појавила на догађају, многи су се постарали да делује као да је ту. Поред Лета, ту је била и Доја Цат, која се трансформисала у жену-мачку. Певачица је шминком и простетиком обликовала лице у мачкино, а светлуцава бела хаљина са капуљачом и ушима, додатно је допринела овом изгледу.

Најконтраверзнија појава на овогодишњој Гали је свакако Лил Нас X, који се појаваио готово потпуно наг. Репер је носио само мушке танге сребрне боје и чизме са високом платформом, а његово цело тело је било прекривено сребрном бојом и кристалима. Оно што је посебно привукло пажњу, барем када се гледа са предњег дела, је маска преко целог лица са бисерима, и дуги нокти прекривени цирконима, који су више подсећали на канџе.

''Лил Нас X је пришао теми овогодишње Гале са визијом да створи изглед који је храбар, и трансформацију која осликава његову личност. Био је прекривен са више од 5.000 Сваровски кристала за ултимативни авандгардни стил'', речено је у изјави, преноси Паге сиx.

Још једна личност која је поделила мишљења публике је и соул-певачица Ерика Баду. 

''Јети је коначно стигао'', само је неки од коментара на друштвеним мрежама, на Ерикин изглед. Ова музичарка је понела бели ансамбл сачињен у потпуности од реса и танких нити.

Она је чак и лице прекрила периком, па су је многи једва препознали.

Неки су се питали да ли је уопште могла да гледа кроз ситне ресе које су јој прекривале чело и очи, и део усана.
За то време, интернет је био веома инспирисан њеним изгледом, па су освануле разне успоредбе.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas