Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕКРЕТНИНА ОД 500.000 ЕВРА крцата пластичним кесама: Певачица Марија Микић и њен вереник Јован Пантић, усељавају се у нову кућу (ФОТО)

Селидба је у току

1680686225_Mikic-naslovna.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ wwwмаријамикиццом
Oglas

Како проширују своју породицу, и друга беба је на путу, Марија Микић и њен изабраник схватили су да им је потребан већи простор.

Њих двоје су искеширали скоро пола милиона евра, за кућу која се налази недалеко од Бежанијске косе, а певачица је сада показала део простора у који ће се преселити њихова, ускоро, четворочлана породица. Марија је снимила и главни део огромне куће која је добрим делом завршена. 

Фото: Инстаграм принтсцреен/ wwwмаријамикиццом

Оно што се може сада видети, јесте да ће њих двоје имати пространу дневну собу у чијем склопу је и кухиња, а све то гледа на пространо двориште, с једне, и велику терасу с друге стране.

Фото: Инстаграм принтсцреен/ јокарица89

Њихова нова кућа има око 200 квадратних метара, којом су заменили некадашни стан. Ту одлуку донели су када се певачица први пут породила са ћерком Ђурђом. Новоизграђена кућа је у једном нивоу, баш као у америчком стилу, а најбитније им је било да су окружени зеленилом.

Фото: Инстаграм принтсцреен/ wwwмаријамикиццом

- Када смо се одлучили на овај корак, били смо свесни да то неће моћи да се заврши брзо и да ће нам требати пуно стрпљења, али смо на то били спремни. Најбитније нам је било да пронађемо место које ћемо моћи да зовемо својим домом. Сад нам следи период селидбе и адаптације на нови простор, али и уређење куће, чему се највише радујем јер у томе заиста уживам и већ имам неке идеје како ће све изгледати. Свесна сам да ће ми све то бити теже сада, с обзиром на то да треба да се породим за два и по месеца, али Боже мој, све су то слатке муке - истакла је за "24седам".

Подсетимо, певачица и њен невенчани супруг ускоро ће добити још једно дете - сина, а име још нису открили.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas