Oglas
· · Komentari: 0

NEKRETNINA OD 500.000 EVRA krcata plastičnim kesama: Pevačica Marija Mikić i njen verenik Jovan Pantić, useljavaju se u novu kuću (FOTO)

Selidba je u toku

1680686225_Mikic-naslovna.png
Photo: Instagram printscreen/ wwwmarijamikiccom
Oglas

Kako proširuju svoju porodicu, i druga beba je na putu, Marija Mikić i njen izabranik shvatili su da im je potreban veći prostor.

Njih dvoje su iskeširali skoro pola miliona evra, za kuću koja se nalazi nedaleko od Bežanijske kose, a pevačica je sada pokazala deo prostora u koji će se preseliti njihova, uskoro, četvoročlana porodica. Marija je snimila i glavni deo ogromne kuće koja je dobrim delom završena. 

Foto: Instagram printscreen/ wwwmarijamikiccom

Ono što se može sada videti, jeste da će njih dvoje imati prostranu dnevnu sobu u čijem sklopu je i kuhinja, a sve to gleda na prostrano dvorište, s jedne, i veliku terasu s druge strane.

Foto: Instagram printscreen/ jokarica89

Njihova nova kuća ima oko 200 kvadratnih metara, kojom su zamenili nekadašni stan. Tu odluku doneli su kada se pevačica prvi put porodila sa ćerkom Đurđom. Novoizgrađena kuća je u jednom nivou, baš kao u američkom stilu, a najbitnije im je bilo da su okruženi zelenilom.

Foto: Instagram printscreen/ wwwmarijamikiccom

- Kada smo se odlučili na ovaj korak, bili smo svesni da to neće moći da se završi brzo i da će nam trebati puno strpljenja, ali smo na to bili spremni. Najbitnije nam je bilo da pronađemo mesto koje ćemo moći da zovemo svojim domom. Sad nam sledi period selidbe i adaptacije na novi prostor, ali i uređenje kuće, čemu se najviše radujem jer u tome zaista uživam i već imam neke ideje kako će sve izgledati. Svesna sam da će mi sve to biti teže sada, s obzirom na to da treba da se porodim za dva i po meseca, ali Bože moj, sve su to slatke muke - istakla je za "24sedam".

Podsetimo, pevačica i njen nevenčani suprug uskoro će dobiti još jedno dete - sina, a ime još nisu otkrili.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas