Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕМАМ ПРАВА ДА ПРЕСТАНЕМ ДА СЕ БАВИМ ПЕВАЊЕМ": Емотивни говор Марије Шерифовић

На свом концерту у арени у Загребу Марија Шерифовић никад искренија са својом публиком па је тако одржала емотиван говор.

1709972821_marija_serifovic_08032024_0001.JPG
Фото: АТА
Oglas

Након извођења својих највећих хитова попут „Бол до лудила“, „У недељу“, „Сама и нервозна“, „Део прошлости“, Марија Шерифовић је публику у Загребу увела у потпуни емотивни транс изводећи своје најемотивније песме „Море пелина“, „11“, „Није љубав то“, али и једну од најлепших балада „Ноцтурно“ – Оливера Драгојевића. Управо овим балада, Марија Шерифовић је заокружила свој концерт у Загребу, који је у тамошњој Арени одржала први пут за 20 година каријере.

„Свашта се десило у претходној години, и мало је фалило да све откажем. Ја сада јесам мама малог Мариа,али када видим све вас, знам да немам права да одустанем, због вас, због овога што сада осећам. Сада схватам да Марија Шерифовић мора да постоји. Немам права да се због Марија престанем да се бавим музиком. Знам само да певам. Будите добри. Боже, хвала ти, на овом дару, на овим људима. Ја само знам да певам.... Надам се да неће проћи још 20 година“, овим емотивним речима, Марија се захвалила публици у препуној Арени.

За сам крај, Марија је оставила нумеру „Долази љубав“ – песму по којој се зове последњи албум, као и ова регионална турнеја, а коју је посветила свом сину Марију. На видеобиму ређале су се слике Марије и њеног сина, а публика је плакала и певала у исти глас са Маријом.

Вечерашњи концерт, Марија је отворила нумером „Другачија“.

„Добро вече Загребе, чекајте да смирим пулс“, рекла је Марија на самом почетку концерта, а публика јој је узвратила громогласним аплаузом! Након 20 година каријере, ово је први Маријин концерт у Арени Загреб, а она је наступ наставила нумерама са новог албума под називом „Долази љубав“ који је Марија издала прошле године.

Уследиле су песме „Ја сам“, „Иди док те волим“, „Ко броји моје ране“, а потпуна еуфорија је настала када јој се на бини придружио Матија Цвек са којим је извела дуетски регионални хит „Пола Сунца“. Ову песму која је недељама била број један на свим музичким платформама, уз Марију и Матију у глас су певали њени највећи фанови у крцатој Арени Загреб.

Након албума под називом „Долази љубав“ који је издала у октобру прошле године, Марија је најавила да ће ова, 2024. година бити обележена регионалном турнејом, током које ће обићи велики број градова.

(Курир)

Бонус видео:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas