Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Немој да се фолирамо, ја морам да попијем": Нада Топчагић откила свој велики страх

Нада Топчагић има један страх који не може да превазиђе

1706773790_Foto-Ataimages.rs-Nada-Topcagic1.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Нада Топчагић својевремено је испричала да има трах од летења и да је једном приликом "кукала и завијала" док су колеге спавале, а сада је, гостујући у емисији открила и да тај страх никад неће превазићи, упркос чињеници да због посла мора да лети авионом.

- Увек је било добро када су ишле и остале колеге, па сви заједно летимо, али се дешавало да летим сама из Беча за Тирол, ја сама у авиону, а имало је само седам путника. Догодиле су се турбуленције, а ја сам почела тако да урлам да су стјуардесе пришле до мене, а около све странци - испричала је Нада, па открила како је била "заглављена" у Италији једном приликом јер је пропустила лет.

- Најгоре ми је када сама летим, ти гејтови, лет касни, а ти треба да преседнеш негде, ја ту не могу да се снађем. Од страха не знам где се налазим и тако сам једном доживела да ми је авион одлетео, па сам пет дана остала у Милану - рекла је певачица.

Нада је признала и да увек "дрмне једну" када крене да лети.

- Немој да се фолирамо, ја морам да попијем и да будем расположена за авион, иначе нема шансе да кренем. Када би села трезна у авион, било би свашта - испричала је Топчагићева у емисији Без филтера са Саром Миом.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas